<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:00:7 i$ u5 M5 {' q* D
我以前都好鍾意同朋友去飲啤酒,但依家戒左lu
; |, H4 N: l1 ]0 w: j+ J, m
點解既,因為玩厭左?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:04 AM:9 M1 t8 {5 Y( I
* v$ p: X1 I; @1 S1 Q
點解既,因為玩厭左?
9 t/ D) d" L4 r2 y6 g
多數係有d野唔係好得
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:04:
' m6 m4 B% D" J, ?6 A2 o# E2 a5 H1 V  e9 H
點解既,因為玩厭左?
$ j) Y" Z- O4 s' P( q  O$ t" m& Q3 I9 U% h3 |0 _) D& }% D* z/ b1 k
一來啦,先是覺得生活好一團糟。 二來見得太多朋友飲酒飲到唔知自己連性情都變得好emotional! 但佢地自己唔知! 有d就飲到無晒記性。 有個就心有事同肝有事。  咁我就覺得要戒!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:07:' a$ H. |# p8 @* @& ]( n5 g
& ?0 `: C6 f5 R( F2 z
多數係有d野唔係好得
  z( H! C+ |1 g1 D- H# L. X# p- g$ ?1 e, d7 E5 c
我仲好得架,我個女就是最好的證據
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:07:9 k( Q2 _5 e' o6 Q  z  {& H

# W& r, f% o+ [& Y4 a( n多數係有d野唔係好得
0 X) z% s# w5 w( l4 _# s( T不是嘛,飲到咁恐怖
大家好!我可以搭爹嗎?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:07:" n4 K& s" e2 y9 L* H" n
一來啦,先是覺得生活好一團糟。 ...
8 R( W2 W' j* I/ Q4 ~8 q/ M
睇黎,你之前都係爛劈一族黎喎
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:14:5 R5 u1 ?4 p- t' c
大家好!我可以搭爹嗎?
9 C" x, n1 Y" D, E! Hwelcome
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:14:  _  W+ M: c3 b# ]) s8 J1 m

3 E. r! I/ G* _' O睇黎,你之前都係爛劈一族黎喎
( y% B6 H# j9 G1 x4 \% _+ m7 Q3 [! y
係呀
網上身份誰不『機密』?
有野攪,行開一陣先
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。