<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:15 AM:; U7 J9 |* o6 U% I3 L

6 V2 {7 \3 t8 L4 |. Xwelcome
4 l0 ^5 Q3 S! c* N- S4 c
多謝!其實我以前有另一個ac,都係cd   rom.....好小係度發言,冇咩人識我.......
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:17:
) n7 i, b/ y( ^) \% }& p( y  ]" i
多謝!其實我以前有另一個ac,都係cd   rom.....好小係度發言,冇咩人識我.......
$ d  S3 T- D; ]) D: _( v0 j0 q( dreally? 咁唔走住同你講幾句先
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:14:7 M; m9 |3 O. a
大家好!我可以搭爹嗎?
4 p, ?5 }' d: ~: Z* y" T+ j
hihi~歡迎
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:15 AM:
4 X# t7 `: m" L: I3 q" @# J6 G5 h* b9 V; T: d8 `, \/ q" y
係呀
/ A" }$ D' l* c# c4 v
洒係用梨嘆 家嗎
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:17:
0 l* }9 O3 W. n& x3 U2 c2 _! _( K6 k
1 l4 S+ X, Q# p4 t6 @$ {9 \' F
你唔講出黎,又點知識唔識呢?
+ E. i" a# H3 W: v- T  T3 T/ C& `# M; d! N" X3 D( a
咁你又識唔識我呀?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:18 AM:& J' S8 }, V7 ~7 T  P

! A1 Q. t. y$ f- a  Yreally? 咁唔走住同你講幾句先
6 \7 g% @8 @$ t) f( @  ^呵呵,真係再次多謝!小弟觀機密兄之文章,見解頗為獨到,啱咀型吹多幾句而已!
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:19:' c( w+ C4 g' `/ |
* O2 W( ?' Q5 B0 |9 v6 V! F$ B" W
洒係用梨嘆 家嗎
, M3 a+ }- a. E- B我而家都係劈多# T1 m, Y0 l8 h, v, Z

9 Z0 r. |* m1 y3 V2 G, }遲下玩夠就用黎嘆嫁喇:cool:
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:17 AM:) t& p9 P5 o* o) O, L* B" X

4 S+ d  I% N+ q多謝!其實我以前有另一個ac,都係cd   rom.....好小係度發言,冇咩人識我.......
* |* Y4 ]3 v8 l
bb 跳舞 只有兩三個
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:20 AM:. H2 g+ E. w8 P8 j( q. @) ^- N

; }( y; P. {0 \( ~- o  B  Z- M8 k1 r你唔講出黎,又點知識唔識呢?
9 h- h. N7 w7 Z$ ~1 b4 I3 C4 ]- P, ^, e
咁你又識唔識我呀?
0 H( s* _9 \6 M3 a
左版主當然識!
3 T$ Q( A% @1 b  R! u其實我覺得呢度既版主都幾nice~
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:21 AM:/ i0 y- b0 @+ f. c0 l
; K/ r3 ]( i0 k2 W% G1 i% X  a
bb 跳舞 只有兩三個
5 K, F# [/ O  p/ ?) M  z1 e0 @硬漢兄!我可以和你們交個朋友嗎?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。