<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:33:
% m* C$ B* L; t5 H
7 c! V/ y# M% r/ O+ Z我而家手震得頗厲害,記憶力減退,...
& N. b6 }9 _* ~- d係呀,我之前都係咁,好慘~# B0 d# s* e5 V: i% {
我前排冇酒落肚,成個人都訢唔著,搞到係咁失眠,而家少劈左,好左d
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:37:
% `1 g. i+ e0 G1 E2 I! d8 N% ]* N: W9 P% z0 P+ K9 ~' Q* A
我又冇咁勁!最多飲咗三千幾(3人)!仲飲到訓街!
. U  j4 R- a6 i( p

5 F7 M# X" t6 |* i4 V) Q" O我最勁的莫過於做老襯那日,未食完糖水已經唔知自己做緊乜
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:39 AM:
$ i) t, P1 Q2 V5 y: K) X7 y. Q2 B/ r, C/ M. T+ }: K3 d" I: r& |
係呀,我之前都係咁,好慘~% n4 o% g3 G( [! t1 G3 d' E1 e
我前排冇酒落肚,成個人都訢唔著,搞到係咁失眠,而家少劈左,好左d
: \. s* d, ~5 w1 j6 N* i) C睇黎我地志同道合........冇酒飲我直頭訓吾著.............
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:33:" k: a+ q0 Y( C% F( }. m9 M
我一世人, 劈過一次......只傷了荷包.....飲咗四千幾[ニ人], 未醉but冇錢了[成10年前了]
$ j3 f9 O3 ]5 k$ z: y4 p* @$ W傷荷包好過傷身
手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:36 AM:
' I1 E8 I2 j1 y7 Z6 _. g% u
, N3 h& u( \7 Q* i7 ]7 O
- [* \# F4 v) E" w$ g哇!d酒用金造架!(講笑)
! E- U: Z% C7 G" N0 J; C6 {& \係高價洒吧, 飲咗三四支 gin
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:40 AM:
# S/ b9 E' E& I3 J, |$ E) X! D8 m! q8 E: n$ S- F5 H
# z- \/ @3 z0 D+ M! X
我最勁的莫過於做老襯那日,未食完糖水已經唔知自己做緊乜
7 E. Q% g) r1 L0 c' D
哈哈!新郎哥d兄弟做吾到野嗎?我做兄弟時,新郎哥好清醒噃!& j! ~4 {' b- Q  g3 T0 y/ N
新郎哥要做正經野........
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:41:( p! F- K* q  z' b5 R6 y
: P. d; |4 [2 |: e1 @. N
睇黎我地志同道合........冇酒飲我直頭訓吾著.............
* G( w% ]* l6 S* `2 _% r+ z' L* g7 F8 c1 W
呢d叫 withdrawing symptom 過一排會無事
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:41 AM:
! g; k: b2 |  v: J2 G/ e4 J2 ^手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
/ E2 M) o) F0 G3 ~7 M& A咁仆街........我震過貓王架............
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:41:+ L& B$ P4 G' M
. K# Z* W8 W$ `/ _( u- l% i4 m! ?
係高價洒吧, 飲咗三四支 gin
) k5 f. l: Q# W' R1 S" B  Z7 ^
8 j( R6 h/ O0 k我知,講笑而已
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。