<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:59 AM:
4 `7 N2 D) Y: W$ ~% Y; v8 k' d' ]  A! L
咁堅?( W9 V( o: }; r7 K6 Q: p
我食煙 一日一包到,去蒲包半,但飲酒亂9咁黎.............
# X( D( T3 ^# V  Y5 W3 O; ^都係果句, 你玩佢冇事, 佢玩你就死梗, 你要記得重有大把野玩嫁!
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59 AM:
3 l+ {6 y2 `8 @0 Y4 `. w/ ], M; G
4 Q3 J3 T# o8 q$ {0 Z9 I: `
" t; `1 \& N" D( P1 }2 Q其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
5 B7 o* V5 K% Q% ~0 B那機密兄頗高壇數!我都想戒!得個想字!戒哂做人又好似冇乜意義咁...............
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:00:
7 G3 R9 e' Y" S' S呵呵!咁左版主家陣仲有冇飲呢?
) T0 j, @3 f+ i: U
叫左仔得喇
, Q7 {# t/ G6 v有,不過少左好多好多,
4 M! f$ M4 P1 L. G  s) ?* n以前只係識得死劈爛劈,
% H7 a6 \" w, L+ V$ M  J) n而家識忍口唔飲咁多,  i* W$ j8 _* M- n$ w0 v& z7 O
得閒仲飲多左水添:cool:
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:01:  R5 P5 W& J4 F3 G* o

/ j5 U, p( t0 z0 M8 @% A7 A/ t" N你想唔想知戒煙點戒易d?
) n1 m: m# ]) L( ~
# C2 |! |' T" z( m
想知,從實招來
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:01:7 p, M8 |* X& Z
4 J& t2 ?7 _" y- M8 Q/ V
你想唔想知戒煙點戒易d?
" O, t3 [  [( h- D# q
都幾想知嫁
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59 AM:7 @* \! @: l8 n
! u. X7 P6 Y, J
( O" W% P! ^" n1 J6 F
其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
7 P8 e/ P4 I: l- g; S7 J) g
1 }& W) L. V; x7 H! V
我每日 四支咋....梗勁過我啦......
# k7 `3 I% a1 z6 ^9 h9 p' H# |. E7 t* T: B8 H) b
但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
以相代文,MAY WONG又告一段落* L1 l" P. ~4 _' v
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... d=RWrsAW#pid1150082
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:59 AM:" S/ o/ I* q( Q
咁堅?0 {- l$ s4 F' s. |. M7 T
我食煙 一日一包到,去蒲包半,但飲酒亂9咁黎.............
8 _9 c9 n, P8 o, q" E6 g% R, @我都係喎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:
1 M, l, \6 k5 U
" j+ _2 N! ?* P6 E8 s# {6 i' e( j1 B: A
我每日 四支咋....梗勁過我啦......
) Y8 N5 {3 \* d  P: A* {9 K9 ]  x! P- m# t! m$ U
但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
+ h( K1 m3 I" B: i

3 f  i) V2 V* e$ {7 Ud煙會走晒d煙油出o黎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:
9 U9 ^$ c6 W9 x* ?* l8 q, n2 F; H; k& O3 R

) `6 q8 ^+ v1 K6 }2 @: B我每日 四支咋....梗勁過我啦......
1 J% Y) H9 m' ?2 f& ?4 u6 Q$ e& I8 D& z4 R7 W$ |. h
5 l8 ]' C( h. q# A8 A% Q1 @
通常3日都開始冇味
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。