<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:03:# y& ]3 G2 s% P/ J0 g$ a. s" O
' ^; q) C' Z. F% ^4 k6 v
那機密兄頗高壇數!我都想戒!得個想字!戒哂做人又好似冇乜意義咁...............
' }5 G" c# N& V0 {/ f. D$ i/ b. J! e* y. a1 e+ d& \0 @
方法問題而已。
# J- `2 p$ N; D9 l( h6 N& p" o2 m; Q6 _% H1 |" G6 `. u( J+ X
我自問以前真的癡癡地,一日一包Cammel,仲係濃的那種。 又鍾意飲啤酒。 攪到體能極差。5 V+ }' s8 V. ?% [! Q
4 c( B2 \7 p4 q% q3 o  g. [
於是我要用d極度刻苦的方法去戒。 於是問公司取幾天假期(連續公眾假期加星期日),就有一星期不用上班。
/ E0 P8 J: c& p- T% ^
  u1 @8 ^5 Z" o; Q在那星期,我每天練體能,又跑步(跑步最重要),還要是谷體能那種,否則作用不大。 當你感到要谷的地步就對。 之後你的呼吸會比之前暢順,然後不想再吸。  在家時,記住由得d煙引到也不理,一到就去睡,幾天後無事。 我的朋友試過也成功戒除。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:02 AM:2 N6 E! k/ @  z( O
+ B6 D1 j5 p* W9 y8 |9 f
都係果句, 你玩佢冇事, 佢玩你就死梗, 你要記得重有大把野玩嫁!
5 u9 Q) r7 w% g9 c5 A8 l硬漢兄果然壇數極高!8 K" s5 e4 n7 P6 [% X) T: u. u
實不相瞞,小弟之前玩過丸仔,咩藍精靈,白瓜子,忘我,大麻,索茄呀等.......我通通玩過.........但係係我玩佢,佢玩我吾到!反而煙仔同酒精呢兩大殺手,我輸哂............
Originally posted by AWU at 2005-11-16 02:08 AM:
! C# f" g: Z3 W5 g5 B, }
/ [  \2 v/ I9 _/ R2 W
2 ~% {; ?( V0 }- r) E- y5 kd煙會走晒d煙油出o黎
4 B9 m) s% W- m3 b7 J- Q" t4 r4 O燒起梨重臭臭地
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:9 i; O% i; o; n* X
5 |8 d' H, R# g; Y3 J2 [, b7 t

/ u# m3 T/ ~$ T# Q+ D我每日 四支咋....梗勁過我啦......
& a6 G  x. r- |  h/ [5 g  [& W' {6 ?5 s+ S  @
但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
/ x; R3 v2 O& Y# B* }: C2 v: ^$ W

6 e6 F3 c( I* V過得3-4日,吸完會想嘔
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:10:5 J& s- l. e+ Q. N. a( z2 W, P* |

?, G* u2 M# \" [5 _, S$ ]硬漢兄果然壇數極高!
2 T8 z/ W3 J8 r: B( ^- l" h實不相瞞...
2 g6 N7 c8 t; z4 @
) u. ^* ?. W# z# O$ l8 S你已經算好彩! 玩過丸仔的人很多會最後變成吸毒!咪濟!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:10:+ ]; B8 ^* h3 E! \
$ B8 N( w* g* z, u
( d0 G0 e; d! Q9 a, y9 L  `& N
方法問題而已。/ X7 K; B4 V6 E6 n- p

9 a# y( k/ K; ]我自問以前真...
" X7 w8 Y# m/ d
7 M6 c. l0 |4 K. a& b學o下野先..# W* d7 r' J( d/ y' x
$ g+ l0 @0 `4 N& N& ~/ ]
係呢,o既字點打?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:13 AM:; C3 F0 |: l% Y3 C$ V7 |

5 d$ X8 a, j2 g; X3 B9 X. n" N- T0 {. E
你已經算好彩! 玩過丸仔的人很多會最後變成吸毒!咪濟!
) f9 m8 A8 R9 a2 W4 @# v8 g
白粉(4仔)我點都吾夠膽咁又!
Originally posted by AWU at 2005-11-16 02:14:9 a( i% `' W* Q+ \& @( x

$ y. [+ a* h+ k6 G+ z2 `) {
/ O% P4 J7 i- J* f) o2 H; _學o下野先..
+ n0 ~) W$ ?+ F3 a
* y, z! y- R) y, r係呢,o既字點打?
# |5 s0 b$ j9 T- k' z% x4 L/ @4 g+ T$ _6 b( U& D: F1 m% r8 H
唔識,我用九方的
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:10:, C( o: g. @: K

* z$ D5 \1 v  ~# U# R' w硬漢兄果然壇數極高!
2 i# O- |" S# c' f  x實不相瞞...
( k) \! s3 n% M1 a) [
我就真係唔毒得嫁,我D朋友成日都想毒埋我都唔成功
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:10 AM:* r! Y- q7 T' Z( d+ E) X* x
' K% s/ B9 t& o, S+ S; [
硬漢兄果然壇數極高!
5 \3 L: `, D3 i9 G0 ^0 W& L實不相瞞...
" S+ d+ p  U  E5 P5 g百毒神君.....太傷身野唔玩....' b9 |5 P4 e; @( K+ J  g7 W9 Y
+ C1 E1 F- `! O2 n
分享一次奶野經驗....有次去吧, 叫咗渣啤, 飲第二杯已 high high 地, 不以為已第三杯開始暈...我果日一個人, d fd 未梨, 我即冲入廁所 湯...., 埋單, 閃人,  出到門口又湯多次......立即上的士返屋企, 暈咗成晚....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。