<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:10:
! }) x+ V, }; C" R9 P4 ~" v( k! F+ W$ r8 f
1 @# W. J9 \- t( `% f! l
方法問題而已。% U6 P/ O4 ^: i. k' F& m

6 v3 Z$ j7 L# U: O9 z我自問以前真...
  B- A  s% J: g  t! y6 E; j8 Y
我都試過差唔多,而家我除左飲酒,我都食好少,唔出街直頭唔食添
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:17:' G; f+ m8 x% h0 |8 k

% K7 C/ K6 o% i9 O, _3 M百毒神君.....太傷身野唔玩....
9 u" L0 h) ?7 e; g, U7 ~
5 w/ f" w* ~6 O...
* U* d: A! Y' ~
比人道左野喎
今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~3 Q3 d( S) e9 J# T* o! M  V& w
閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:15:
# h+ K6 r/ V' x
9 k( n& J, V+ q  Q! V白粉(4仔)我點都吾夠膽咁又!
5 n2 Z; u% z# j) U% h0 C" T0 h' {7 c% Z; i9 ~6 N5 q; B; V" c9 U/ s
呢個是trend同statistic的結果。 而且,依家d4仔連3仔都不如,好多溝藍精靈、咖啡因等。  同時,軟毒品是精神科藥,多數對中樞神經同肝有傷害!而且會上引,結果又是有withdrawing sytptom。 所以好多人最後要用4仔頂。 而且食到癡在入青山。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 02:18 AM:) Q7 I9 ]% U. S2 g* G' Y& o
! A& U# L7 r8 [
比人道左野喎
, A& ]7 S4 ~5 C. r& ?" A# S% b
係, 我用我堅定既意志, 頂到返屋企...
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19 AM:- T" p- K8 Q8 j2 f7 t, m
今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~
9 Z- I* d5 G" a/ d3 z7 \閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
; \9 y+ h* N4 E+ O" E- Q88
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:17:
3 v- A, T, {# J) ?/ x% n
/ }: C9 K. I8 f, m( e5 @0 |百毒神君.....太傷身野唔玩....
7 u, J. ~9 e3 e3 Z" h: v5 f6 j2 W  G" h
...
1 e! S7 ^: w: K$ j0 ?9 Q  t
7 E% k3 f: K2 T- `1 E呵呵呵
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19:
/ q" Q2 q( ^' ]1 y' ^: n3 e今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~
% Z" C3 O/ y1 n7 S閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
* }3 d+ }, g9 c5 X  Z0 b
0 D& ~7 H: T. _  m2 Lme2
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 02:17:
* r3 B+ D7 F5 l  Z0 e6 K' s7 Z# j
- j2 G$ I; `6 B  x6 k我都試過差唔多,而家我除左飲酒,我都食好少,唔出街直頭唔食添
, w& w4 f" p/ g* }" K

( K7 C$ j  J3 e8 ]好事呀
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19:
* ]$ ~( c) ?1 E( K- i今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~  v; I- C- u+ A$ D! }' f" h
閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
2 u! c, ^, e/ I+ wOK啦,得閒多D上黎喎
! Z  S" r/ U- V) G; e' B* V4 F3 b# n9 j" q' a$ T9 c
88~ALAN
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。