<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:02:
: @1 _) ~7 s( |6 K# z0 `散水la,不要為左死性不改的人浪費時間了.
: e1 j% C% k) n
shut up la , bitch's friend
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:04:
" w  s8 ^" t. ~: D7 E$ `0 B2 _3 g" X( c. T
shut up la , bitch's friend
! h6 f, G  C- ?6 e/ R. J出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:
. s7 Z  F4 R: b5 g
& W# ?. I/ _/ b2 T) I, r/ `出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
: Z) }1 Z% e* Y( _  G% t" N  Q
where ?????
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:
6 B& F% N# {% H- e* [) t2 T- f
出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
" K% V) f, z% {1 f' U) P
賤人先叫人賤人 ga bor
: C" e0 ?- }% b) [% e" f$ R5 @$ f7 a/ V, ?$ G, S  M" _
[ Last edited by CHECSS on 2006-1-5 at 02:16 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:/ u' b$ z9 j: Q5 C7 R4 Z5 L& c2 x
/ z9 q* p5 a' }2 @& N' _5 {/ V4 f
出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
, b7 r) F- O0 H' T
我和你不同 , after 出賣人 i will be a good man
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:08:9 R3 c# ~* T# }+ _+ M: }6 e2 x/ m
5 }( Y/ Z: ~% ~1 K& E* v
賤人先叫人賤人 ga bor
, e5 H5 V6 d3 O/ U
講咁多仲乜ㄚ,你都快去了+ H. r! {4 D: ?8 Q; ~
我或會叫Mr.freddy入黎送你上路
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:16:
9 R& D4 H- q" x9 b/ A8 T' a# U0 Q5 j( n1 ]; x7 c
講咁多仲乜ㄚ,你都快去了2 O- ?: _9 e5 T& {5 S7 l  G. g
我或會叫Mr.freddy入黎送你上路
( Z3 r0 w2 t# e  g5 ^" S我送左him上路la
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:10:
3 P( x% `5 F% m- W5 _! Y
% b4 e5 t; q* O3 c9 h8 g% p( Y6 L* z我和你不同 , after 出賣人 i will be a good man
3 U# k/ L7 M0 ~6 j- Y4 t$ J

0 T& f3 q( g# c3 p& B6 F- s! Q5 o咁似"我以前冇得選擇,但可以既話我日後想做好人"既???
'性版討論區"
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:17:
. Y+ q8 o+ S. ~1 q8 T* W6 z* Y) z- @# W$ p0 Q5 W
我送左him上路la
9 U! K+ H% O! h咁勁???- z. V/ p9 k2 Y8 g' V- j
我1.50分先同佢時像通話完咋喎
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:18:
4 m& {, c# |. C" q5 ?8 g' s; N8 y* p' i6 `' j
, e: |* w5 k1 E2 X7 d2 k
咁似"我以前冇得選擇,但可以既話我日後想做好人"既???
3 N2 ~) X; j1 _4 b* jbut you 一世都賤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。