<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:02 PM:
; e& g  ^% F0 W; @0 f, H: I6 b, a  X7 l+ U
咁快@.@
2 p' Z1 z1 d# r# x我都話閃一陣,比哥
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:00 PM:
+ m7 H0 W. w3 H( a3 [返黎啦
- e. H; z: X& y/ i+ M$ u1 h搞咩搞1粒鐘=="
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:05 PM:
9 c% t% E+ m4 X0 C2 b
$ }" X# H+ x7 Q7 ~8 O0 U  R# ?) ~搞咩搞1粒鐘=="
7 Q( _! O3 {  Y/ A& I* {0 c
唔答你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:08 PM:* ~1 M! j, q: V/ y1 l9 A

, u3 U- i7 w* ^* [8 T唔答你
) }0 h$ h" t% p5 ]咩野咁secret:cool:8 b2 b7 x' ~; p$ _5 ]2 ~
打jj XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:12 PM:, L/ ^* K* e. I6 Q" {

1 K5 p# [" K& ]5 v1 `6 \咩野咁secret:cool:
" m" O; l; k  N6 W' t打jj XDD
7 A( e/ L8 d& L' p$ A4 U: O1 C
事但
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 04:41 PM:( h, M9 l* \* R; q6 Q, Z
HI~ALL
; }! f: R: `; Q' N( Z4 \hi 左仔
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:15 PM:
; m2 b4 l$ q) F$ d
2 b4 K5 u/ v2 F6 p' F; t1 C事但
2 _* t; f; h1 G& @. N-0-.................
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 04:47 PM:- q* p$ g; a4 |9 T: S' P
4 [( ]! t+ [8 P
岩岩先上到咋@@"
* e- `/ ]/ Y$ J! Q; r6 T7 thi  左仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
有冇人鐘意睇星期日pearl8:30套ANTM
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 05:18 PM:) o% W# z; {. Q5 e

, d( v# }: o9 w- Qhi 左仔
$ j3 T! ]: u, N$ J. V( H雀雀,,有有冇玩考眼光
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。