<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 10:32 PM:
* L4 I$ v  D/ E) H6 ~) U% {; V& J' E* v8 |6 V: x2 R5 K" c
我幼稚院---小學 , my secondary school only have boy ar 低B
1 p  k# ^& w+ X& f6 h$ ZC仔,唔好咁啦( P6 u+ K3 T1 w# p9 J" e' n0 q% K
大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,( ~7 T" A! Q9 l- h
我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,
5 r3 n; d+ u" I你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,1 G! v0 d. ^" k
清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.
; {4 }1 o, o/ f! [2 i! T- b至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下.
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:
8 |% X  V0 Q  j5 O, F! B1 y4 g2 [
C仔,唔好咁啦
+ F( d& g5 ?  U+ b4 x6 B6 n3 K* f. Y: x大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,
% n  X3 M2 G2 Z) t' e6 A5 y我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,
6 p. t5 J. X) i" z& `* V你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,+ [% p( E/ w' F$ O% E
清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.
. e" t  r5 P# R2 d至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下.
5 M4 g* |  a, X8 \9 L
no la , i say i will not go there , and 清揚 say HKB more me not more , less me not less
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:: l% K5 j, \7 S0 o* N
% s* z7 q! M' P+ f% W5 c+ J9 U
C仔,唔好咁啦
$ {# d. G# w4 ~大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,
: r+ q, w' N/ c我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,7 u' O  ^9 I! E) O5 C
你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,
, \. c/ s$ w; U清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.7 G8 x' Q* Z. M# I  _
至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下
/ V; T& ^1 _8 X  i  [) A8 O% k- m7 ~
關 him Q thing
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:
& F+ w  c4 o) y2 [$ ^2 r* ~& ?
& \, m. p, t" p& U$ w" sC仔,唔好咁啦
; \+ d7 v- d% t+ N/ P大家係真心想同你...
2 i: ?( P& [$ C; o2 S
i don't like 151515
, o2 a9 n+ {$ i. m' Z
& i" v  ~/ x' Z1 u# ]C仔,唔好咁啦6 s4 D! P$ j) I
大家係真心想同你...
( o) u: v* R$ t9 w% t4 \# v9 f
do you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 23:08:
/ F3 z+ t/ N' M/ y1 H! j' W* o/ s/ Y2 e- X1 c/ O
關 him Q thing
! V/ r; k# V- L; W; R. s1 p
你無理的便想整死任何人,我一定同你死過
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 23:08:$ h# C) l' j( q7 t( V/ S

6 u4 N8 u, D- f* r" {0 M% ?6 _- }/ ]i don't like 151515
+ r8 l/ O; E# e
大晒???你唔like就要整死人???6 C+ r5 V  r, a/ o; O$ }
痴線佬,入青山la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:11:
9 u) |- I% E$ h0 V  _- n7 J# }# n4 y
你無理的便想整死任何人,我一定同你死過
6 g( q1 I( Y) k5 p  qdo you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:12:
* |( @0 v0 E3 ~4 _* ]& Y! e# s& i
大晒???你唔like就要整死人???  m. g, z2 y+ ?- ~& \
痴線佬,入青山la
% d1 L1 |3 m# O6 ?) b
do you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:: m- F# a( i' l" Q3 Z/ j

- V5 f, ~: d0 G# j( u* NC仔,唔好咁啦
4 f: \" b' V& n6 \大家係真心想同你...
' p& w; o! X% b9 Y- N9 o, k
are you here ??????????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。