<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:08 PM:& w9 X8 T' @, F  X

0 h- @- w% D3 _8 ]i don't like 151515
3 i* x4 s- G& X: J3 v如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:33:$ P, ~4 {- W% |3 M. Q9 T1 [

1 ^4 T6 Z" o# c3 g' h4 g如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
% \. Q% ~# ^; L$ Bdo you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:15 PM:3 _! b& S! E1 q% h' H
1 d! N, p& y0 e" n5 B; s
do you know i will not 立即 hate some one
6 y4 F! G- C( i& K2 H8 }你hate佢D咩?,做乜都跟你?
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:35:
7 g: K  X0 }0 J! y* i
% ^6 p2 G$ u. ]你hate佢D咩?,做乜都跟你?
! U$ Q7 t( H6 J' ]many many many
Originally posted by ckyckk at 2006-1-5 23:33:
* o7 F7 w, ?0 j9 C% g0 D3 ~8 l
/ F. @5 g8 e$ D' `; ^7 n5 Z. U如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
0 w$ o+ L2 l( a6 h" F
姐姐,唔好理佢la,我已經決定以後唔認呢條粉蛋做fd架勒~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:36:
5 x8 o. ^- R9 L: F( ]: j; F3 T( f& m( E! q) T
姐姐,唔好理佢la,我已經決定以後唔認呢條粉蛋做fd架勒~
; N! |8 z4 X2 i4 w
不"男女男"都不是
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:35 PM:* a, T1 m0 f6 U

' Q+ @6 |" |4 [6 Q4 Bmany many many
% d" b' o% H) D) n& A1 |咁就以後你有你玩,佢有佢玩Lo.9 v: ]% G- i$ H+ c, \9 `+ i9 h
但千祈唔好諗往玉石俱焚呢招,你自已蝕底咋.
- d5 V5 |9 h  K. S你仲要上Silver plate member ga
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:40:
, u! W7 Z9 g: z9 r; W! |$ A- j: B* N, [' i" D& A. e; `5 {" S
咁就以後你有你玩,佢有佢玩Lo.1 g% f1 r) d1 e6 Z: |3 D
但千祈唔好諗往玉石俱焚呢招,你自已蝕底咋.% M7 U" T4 Q' y/ C, u
你仲要上Silver plate member ga
) J2 O/ p( ~  M, Uso i will not go to HKB
Originally posted by 清揚 at 2006-1-5 11:36 PM:
9 i/ u  A, Q2 P
" P* p- _7 H8 q* C7 E" ^; T姐姐,唔好理佢la,我已經決定以後唔認呢條粉蛋做fd架勒~
% H. f( s/ z! N, b- U4 p8 Z你地相識比我耐,咁快唔記得並肩的日子,如果公子你真係放得底都唔會在此鬧佢La,right
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:41 PM:
+ b9 @8 Q/ K+ F1 d  E" @9 G2 O) D# a: _9 h
so i will not go to HKB
0 @6 ?: M4 j6 y% N
OK!!下次呢度見
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。