<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 06:33 PM:2 x2 }: K* l) o! `/ [$ I

3 l% f1 {' O, Y7 d+ x  M  e我知,佢係低死
. i2 P: U& @" p6 d% G* g* W
全囉~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 06:36 PM:9 d3 x0 v2 l' `

0 b6 B! ~8 S9 T+ q3 X8 V全囉~~
) ?0 |3 ~! }; O$ `' @$ U" W我都被你加咗2分
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 06:37 PM:* h1 t6 W. W7 X& d

1 Z& }8 D" w: q) z. A/ `1 ~& U# v我都被你加咗2分
9 e! N! J. o, l* k2 t. l& f$ F
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 06:37 PM:
3 R+ t4 }' R5 W8 v* p  j. S, j/ J2 P- N7 L
$ D% }$ h8 _8 T3 ?, E你已經衝上二萬喎,有咩感想
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 06:39 PM:
7 I) f6 E! c8 Y, I" H; j0 r
$ ~9 R! F; h9 ^( Y3 |你已經衝上二萬喎,有咩感想
+ ?& \  i) E1 h) v0 A( t% f* N
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 06:39 PM:, v; n4 b0 U+ w; h# ~; j$ ^) ?6 W7 a
  C  O8 n, J. A# }# e
5 J- M, `9 O/ |$ O$ o
唔咪麻
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
有冇人呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 06:46 PM:
, g! q$ v7 ~$ ?2 K有冇人呀
: r! K4 A$ R# h4 J2 a; b
here
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 06:48 PM:- H: ?8 Z3 m; n
; t9 R* ?# _! y0 k( S# O
here
3 M- n4 t, }' U# H! p; {9 u* T
咁點
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 06:50 PM:
, D& j5 O, d% E$ ~8 k
% u# S  f( E: o- w# H咁點
( S5 f  |9 j! y4 W
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。