<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:10 PM:
$ t3 r8 P# l: R! K# P) C
- X3 k1 T' ?! ~. ~( E# NOkok,唔想教壞你:cool:
" @; @7 u2 l; C事旦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:11 PM:# w- a& S6 h2 c% {$ F
你幾多歲牙?
( H" n+ ]" ?1 p& r. I英文又唔識多個...又好似入世未深咁-0-
: ~. y0 q7 z* v8 n# s& N; B6 T: c
..............話被你聽就其
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:14 PM:
5 U' d3 t$ W) {9 t# r. J
- F0 m4 e, v' {' f/ ~..............話被你聽就其
( j( k, g4 t9 n7 v3 y& K- y<16
9 L! H* P" S* G. s% X1 y3 z0 [- v係咪
仲有10日到返學lu...........* b+ X& D0 f5 L
好似玩多過讀書
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:14 PM:
/ ^. ~+ E6 F2 f9 f$ E/ ^% r- m( f) _; y% n
<16: G) V" l- Z0 I! g
係咪
8 U, E: ?8 }" x2 d2 }% m
唔答
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:15 PM:; {0 Q2 l; }( V4 l4 Y  E0 x
仲有10日到返學lu...........
$ `) V6 ~9 \; q好似玩多過讀書
2 F, H& o+ `9 |$ [& W3 {55
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:16 PM:
* C% @" M' B$ q# h% m( T: x+ J- ?$ H( ]$ z8 N
唔答
, C% p, g: v. f) F:cool::cool:
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:17 PM:/ ?4 h( {2 F/ d' c# L/ R
" x0 E1 h2 ~% U' u+ s
:cool::cool:
: w  P6 z) Y5 D& }- o# q6 }  p. R
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
發貼排名我第7-o-
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:19 PM:
5 O' u$ |9 D# m4 |% H$ k2 ]7 Y發貼排名我第7-o-
% F: ]$ d! J/ R' j7 j我第3
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。