<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by VictorTan at 2005-8-21 02:36 PM:
; ?+ t' I7 t- C5 V  z4 h
. x, B& E0 ^5 y又無曬人!我今晚出TRIP啊!下過星期六至返來!BYE BYE!
6 [) s8 I$ @: T2 r9 I
88  VictorTan
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-21 04:36 PM:
( m" E8 `) L+ `; [8 Lhi~all
: J4 Z8 s4 K7 `- }- r7 ]3 G
hi  雀王
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
岩岩訓醒就見到你-.-"
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 04:57 PM:$ n% @& y( [) k8 T
岩岩訓醒就見到你-.-"
" Q1 K' c0 r  R% Q我地咁有緣
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 14:26:* U6 B& F) E6 w9 f

; H6 Y& y) ^% Q0 }5 M6 x  d輕輕的我走了........- F# y6 f. u1 a( n0 [
我輕輕的招手.作別西天的雲彩........v
+ S# J. }) T7 w0 Q4 c"再別爸拔橋"?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
亨兄乜你都黎架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 17:09:
, d0 y% t) l" S1 I  h. d# O亨兄乜你都黎架
' p! w) K3 @; Z& d7 H2 l
係咪唔歡迎?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-21 05:11 PM:$ s: U: u9 y* J4 `. i2 n

+ K7 ?0 A  T7 q) z% @係咪唔歡迎?
4 _* B4 _% \2 Q+ W
當然唔咪,我好歡迎你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 17:12:
% M$ ~- N  `( `4 r
; z5 ]4 P9 u! ?# P當然唔咪,我好歡迎你
) W* o0 J1 ]- o6 N0 d多謝
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-21 05:15 PM:0 q9 u/ D# k5 m5 x# b

; A' l1 ?1 E5 ]- v& c' u" n) x多謝
3 Y8 z" T( C0 I: m  I9 z唔洗,九哥你有咩愛好
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。