<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 05:12 PM:9 i5 r! q7 T% u$ S
5 }' k6 A& a1 m/ k' m
係牙!
2 H2 T% w+ z: {暑假功課加pp.....打jj既時間又少左:cool:
, X& e0 ^7 ~* p: l& i
哈哈哈.....唔使呢樣野都交待埋呀....../ D* X0 y+ D" s- f

7 \8 [8 F7 S! o[ Last edited by roykenroy on 2005-8-22 at 05:17 PM ]
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 05:13 PM:
* T+ X/ }$ Y/ d7 g. r! a9 C; H
2 L2 U( y! @+ I8 R請恕我膚淺, 乜野叫打jj......???
- R% A) P* H% z1 H: B4 M
打飛機5 R# a" J' M! r& j
jj=你碌9
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 17:13:
5 H/ D  M; `; d4 u  g) {% o" s/ `$ m# C  a( n" s; g
請恕我膚淺, 乜野叫打jj......???
& }  L6 c! \! I
下....ef既人,冇理由唔識嫁喎
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 05:13 PM:: x  D: L% ]7 D0 ^

; g* o) n/ e1 U請恕我膚淺, 乜野叫打jj......???
: l( |- ?* |% `8 v, G& S
我都不明白喔
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 17:14:& q. R% N$ ~; u! n7 r
! z8 C' |5 H  P6 U
f.5ma.係忙d
& p; u" ~+ g( `2 H" bf5? 你地成班都好細個, 千祈唔好玩我呢個老餅喎........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 17:15:
( N* B% _8 \# A, k0 g. b6 L& `: h% ^8 d' a) x
打飛機; U. N. u3 C! W5 M$ I6 B( Y$ R
jj=約翰,芬
; d1 K( f' A( _% H8 @9 T2 {* i
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 05:15 PM:& o6 y5 y0 H: L, B* L+ C

* ^2 u% a- j: y; |1 W: t  g哈哈哈.....唔樣野都交待埋......
  y1 |7 i5 U/ h, ^4 O# w5 c0 Q4 y
of coz,係每個男人既生活樂趣
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 05:16 PM:
# z5 `* {( c, T% K' ]$ ]8 t  }# W) Z2 z6 c1 K
我都不明白喔
4 |  A7 ]  H2 b唔好扮野播 =.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:16 PM:( j0 [# C. Z3 O" E( \9 L
1 b: i  e; a) V2 }
& ^! A/ H' }: _. a, y2 G4 U- D$ Qwho.......johnwoo
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 17:16:3 z  w# c2 l) [) a
; ^, X6 z* P; U8 |- @, v2 d+ s$ T
f5? 你地成班都好細個, 千祈唔好玩我呢個老餅喎........
- J7 D% F1 e* M! S9 M9 f
我都未f5
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。