<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 05:17 PM:7 ]) i; ^, s6 i

* n8 k. m* X9 ]9 }0 R7 z% A; H$ F唔好扮野播 =.="
- H7 S1 _5 {+ b1 F5 L
真係唔講唔知呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 17:19:
" a  A1 ~) s0 O' ~" S/ j7 r& B" ~: C; |' d& w! u
佢f5完啦
# t0 |( i) E- P3 }/ Q
我對你好失望~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:20 PM:
* c7 h- O* U3 `
+ f% Y: Z) _  S; z0 `+ z7 R" [我對你好失望~.~
4 p3 {; Q& L* P+ B# v& X
何解 ~_~"
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 05:16 PM:
: m# x# a2 [7 S+ H, m
: [1 }9 ^% r8 t2 \of coz,係每個男人既生活樂趣
/ k! h, I; {/ D: C1 B. S5 W8 D我問你係唔係放緊暑假咋喎..你up果d...關暑假咩事呢??
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 17:19:  {& A. m- v# q

! o7 g7 v( O7 E2 l+ Y; ~不敢玩你.......5 A; ^7 k; R/ m2 T* D
三寸不爛之舌..........
3 W+ B+ w: m& W' @" q都係跟諸葛亮東吳舌戰群雄學的..........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 8/22/2005 17:16:
) A0 k- e% G; o6 B2 a* Y0 a& X  ^* s
f5? 你地成班都好細個, 千祈唔好玩我呢個老餅喎........
6 N: m0 I- x- x: E6 t6 ^% {5 s

& n$ A% p( l- x; z8 `. U3 _0 T5 F6 U9 T8 e. L6 V
亨兄幾大?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 17:20:0 Z; o5 v0 d) v! S7 Y( _* p* }/ E

2 G3 J9 c! y8 N1 ]0 f# y我問你係唔係放緊暑假咋喎..你up果d...關暑假咩事呢??
3 ]2 w. q  Y5 E" R7 P
佢暑假可以狂打嘛
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 17:20:
  C' P0 ~  l7 D' D9 ?+ L$ K$ _4 E( b0 Z$ T
何解 ~_~"
7 t$ B+ j( I% Q) B4 J
我真係冇讀過f5嫁,我講左好多次喇~.~
Originally posted by tenmadio at 2005-8-22 17:21:+ n% \8 ]! g. I( i- B' l

; g( k! l2 z$ d+ ~3 g. G# ]% i3 v3 ?

- B- I  W# a$ l; ], _5 Q亨兄幾大?
: Y; u# J2 P1 }# u37, 老餅一個.......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:21 PM:# ^- P5 O+ T; i2 F
2 f. g! }/ n- A2 X0 |- d
佢暑假可以狂打嘛
; E" I0 m7 m; n" B* a* ?) f0 E" i! ~# F+ l! m
沒咁誇.委左大過點樣9女:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。