<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 10:00 PM 22:00:
$ ?( ^  ~  k- S% M$ L7 @9 c
3 j+ T2 L6 g! g& \/ m8 q你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
. X' ~2 u; X& j呃post~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:03:% X! [' M+ _. Y( X( r5 B% W
0 U4 q2 q0 T+ `! s* s, F" ~
呃post~~~
" r1 U: d) h/ L! d0 U3 l' w佢除左呃post,冇咩野做
Originally posted by 左輪仔 at 10:05 PM 22:05:
5 S6 \( E5 N8 n
( Y- t: x& n8 e! x佢除左呃post,冇咩野做
" y8 e% o) p1 P& w
非常贊同!!
8 \+ M0 d1 ^4 q2 Z, I( x阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:06:
+ t. |6 I* S6 m: ]2 s
  J! m' C* N% p- \6 }; O非常贊同!!% M, n; J7 j6 \$ t; x% N, s# q
阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
" Q# k* X$ s  E9 ?% q& z
冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
yo hoooo~~~~~~~~~~~' ~7 k& S* a% u9 o; k6 ^, U
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
Originally posted by 左輪仔 at 10:08 PM 22:08:) Z: s+ a8 D. O+ G
3 Q, c# [- [, E5 k2 C
冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
7 ?1 W* C  f6 W( h: bem............甘好啦!!!. t' H2 W7 b" x
沒啦!!要問下丫嗎~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:00 PM:% G& t9 A! V+ N6 ^; u- K3 Y. e7 C
2 ]& ^  n8 ~$ z: Y5 I1 P/ g
你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
% C! |, e' \& R8 K$ q
你咁講野ga
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:12 PM:
2 O1 ]1 X9 N) L' _) t: J0 Ryo hoooo~~~~~~~~~~~
8 o* z% E- h1 n- G# ?9 K有没人啊~啊啊啊啊啊啊
  h% R; W0 a% z3 R2 p
yoyoyo~~小米
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-22 10:00 PM:0 L- `' P1 d  Z& [+ d
886,1135再黎
- t; j* ^- o! M* ycu later
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:12:
6 p  V) z0 e4 D* a3 r; h% c  `5 y* xyo hoooo~~~~~~~~~~~
* p" J! v0 ?  z6 b; c有没人啊~啊啊啊啊啊啊
4 S5 |$ j4 F# V  ]3 Ehi~小米
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。