<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:34 PM:
" A8 f* M5 S1 B' S: B& @  \% @3 T7 ]
系啊~~找你好久了~~~
: ^% P% q, i* N+ O) R

5 C( Q- C# N5 k. P你沒上線啊,去玩具版搵我,我放左Tsubasa crossover Stephy,快睇,死link唔補link

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 10:33 PM 22:33:
: w0 B: {# s4 V5 F2 x+ o9 T- s/ \" p3 {5 ]$ {9 _9 X9 g: T9 i
佢未問我借鎗喎
9 m6 `+ e' F2 l$ }要辦手續的啊!
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 10:36 PM:5 m1 p. L7 @$ T' n; H4 m+ w

/ z8 v; }) Q5 s  v7 ?# a) z- v這只不好~~要用M-16才夠殺傷力啦~~
. X& C8 w* U0 T4 x( J( k
AK 47 啦~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:33 PM:# J% ?$ i' z. U

$ ]! s  v! w# v+ T0 }+ k  L4 O+ Thi~小孩
* h& i2 H8 g& @/ s8 Y; X) n% P+ Q
hi hi

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 月月鳥 at 10:37 PM 22:37:
0 W% b9 }% @4 d0 n& R/ w: _2 v: L; I) }. `4 f) v) p& R7 q
AK 47 啦~~
2 c6 ~  V: c$ p  Z4 f: H; f
唔~~這只也不錯!!
' W" @, S8 V- d7 A, \! d不過買shotgun也不賴啊~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 10:38 PM:
: w: l; B8 F+ T5 j( s
3 `- X" c0 @* W5 F  d3 M唔~~這只也不錯!!- E% N7 o# K  K% C. Y/ @
不過買shotgun也不賴啊~~
; M; _# B( S6 ?# P* S$ W2 g重shot 定 連shot 啊
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:35 PM:
3 K4 F4 u! ?7 J% y- J+ z, L: r- ]! m+ Z. `* A6 H! Y" u' Y
但係你而家好火喎   個頭像
; z. y" @* S, S7 ?+ L火大好啊~可以煮bbq
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-22 10:37 PM:' [, r/ f9 m) E, b9 G

4 ]$ b% L3 t2 y% R4 X/ B' Y7 ^; E: I; N8 W( n6 U
你沒上線啊,去玩具版搵我,我放左Tsubasa crossover Stephy,快睇,死link唔補link
! |) V4 b0 y( _7 fokok~~^^
Originally posted by wer at 10:37 PM 22:37:3 q( n6 n& e8 b9 G

2 d9 [$ p! u7 |; l/ J唔使咁激
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-22 10:39 PM:2 y" I  ~2 v" s4 y, E% g4 D9 {

% j! _9 v- [$ A重shot 定 連shot 啊
! R  Y3 J7 k. h1 |shot 头啦~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。