<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:28:
  Y, e- @5 R9 k/ |
$ v/ p3 [5 E- f1 @9 J, I如果我係女既話,一家好"lum"啦  y# D; c  y9 {/ [
. f9 N  ~$ A% `% X) r, t4 ]
死野,我唔係問你呢d呀,我咪問你而家返咩工呀?
. X* k" J4 \7 t7 o2 z/ ?" y' J6 D4 P
' O* k4 |5 `; F/ @/ O% G* P5 Z7 Y: I"他抖緊" 咋死野哈哈...
, d& F6 M, s8 }  ?2 j* B! _8 n* f" ]過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:30:. H( i# L1 D* H9 V, ]8 }
9 |9 N7 y! X3 z9 O% W" F# s

8 ~( ]1 M% f% D6 |, y5 y1 ~"他抖緊" 咋死野哈哈...
7 M+ W* E' u3 H  n. R; {過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
$ O3 o( P& h, R& i% @% m+ j. S5 ~
咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:31:
& r' o- R  F" O/ d
' g0 |4 w- d( Q: i# y( y咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
' `8 h& g: {, |7 A$ ]( i

0 ^0 C& Z' m: Y4 q+ G0 _1 r; E佢地呢,冇人講野既= =??7 N& e  o# E# l& m. W1 d" @
我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="/ s% k! n( m/ {  J4 S6 t2 |
佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!- L% z! v* l5 s3 w% ]  i
beibei先~~探視完畢
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:32:% Q, U4 D) @3 m2 i

' V' m! _+ ?5 f1 A, t9 P+ z( ~0 ?" n( F& a8 p( z
佢地呢,冇人講野既= =??. u' w  h& l9 ?
我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="
: Z& v  v- s  g" [4 N( J. d佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!
0 `7 A5 {5 {) f; v6 kbeibei先~~探視完畢
: Q) I" q9 @5 Q/ e7 S+ A# J佢地睇電視@@"
7 c( ~! P: J4 p/ D; R8 Aok啦,睇黎高手黎喎3 t. M6 \/ p$ K+ @' o  z& Z" ]) z
咁唔阻你喇,慢慢打啦,c u ~
路過中~~~~~~
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:* p, v! Y( _: s0 y5 ^/ l0 @
路過中~~~~~~
. Z+ X* K8 B) o* L. zhi~!~文傑
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:7 b6 @# n1 B( N3 m/ h: S
路過中~~~~~~
# k  u6 [6 S: B5 R$ |發現左啦!!!!!!!!!!( D5 }) G+ o* H# P

$ k7 G0 `9 w" {' t: G; Lhihi~~kit
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 22:45:9 p: m" p( ^3 s* w2 R9 O, c
路過中~~~~~~
* L& ]+ m8 q: P
hi~條仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 10:53 PM:& w) k8 W3 C1 l5 o: ^( b
2 M) `. l! T* }% m0 Q: |
hi~條仔
* J; Q9 x9 B7 g) r????
no ppl .......=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。