<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 00:34:
3 u: @  X6 @. n$ B, @! B9 W  R  V& o我都想呀!!!!!3 ^1 h$ m1 r! N( z
你就抵啦....尋日貓到今日.....
4 r& d$ m. r0 t8 V6 @. ~) x8 J- k我都冇訓過~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 12:36 AM:
1 D# D% s$ s: Z5 ~' x& |
7 e& A$ Z8 c( r* R/ m/ M我都冇訓過~.~
; P7 \! ], f8 q0 F" j+ n: ^
咁做咩呀~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 12:32 AM:+ _: o( v% e8 \: Q# Q

0 Z) G+ I' X* R7 Q1 W以為你會講係tim
/ D8 S( D9 |, `
好假喎.....講唔出....我d戲好屎o架咋......
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
88~
Originally posted by night at 2005-8-23 00:34:6 @/ D: n9 h1 _5 T* n- K1 `
我係sport版開左加分題4 y4 b$ E" ?$ _
/ k' i% n' J  i3 J& t6 }  c* c2 d2 g  i1 c
各位巴打可以去玩下嫁$ D: g  Q, D" I5 [
唔識都可以志在參與~~
$ d$ I& [7 \5 _
* `, w: o9 {  k. M^^
+ \1 J1 _8 j% d2 Rok~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 12:36 AM:: g: e) r. y5 J
/ }/ Q1 y& g( C: q( C% Q. R
我都冇訓過~.~
4 Y% ~2 m4 s7 a& z: x' C. Z: H唔係卦?????* @' b# Q' _7 t9 |

1 @) X4 Q/ s" k) m直踩????
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 12:37 AM:
2 }5 S0 j8 P* L% f# [& o9 X
% O5 \; A, K8 S0 ~好假喎.....講唔出....我d戲好屎o架咋......
# M6 }3 z: B& |/ J& \# J$ a: _! w
make me happy 都唔得
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 00:36:- @% f3 ^8 J" T
3 @; g" l) P- N; `2 U
我都冇訓過~.~
2 [5 X4 a3 G- P  f: X8 d88~雀
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 12:39 AM:; D" f5 r9 R/ C$ g

" k3 C$ x8 y* p( L& Q: U) g: U唔係卦?????) }9 o& P6 e1 b8 X+ j- G' z
( j: t) E2 O) e6 _5 X
直踩????
- M; q( g0 l5 k2 M
小巴牙
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 00:37:
; U( z( U& ^  C0 v, {3 K; g* `) u8 U
咁做咩呀~
0 U( H. x9 \  p% e
返工囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。