<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:29 PM:4 v! Y  ?- W; |5 V# u/ ~
# ~4 Z8 T' Y! |# u% K
咁咪~~囉
- k3 x; y; v" J9 b: x  n
太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wer at 2005-8-23 14:28:
  ^0 k4 K' X; M: T我回來了
% `. i5 {1 A2 Q5 a) v! `
hi~wer
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:30 PM:
' }5 Z9 _: p4 H4 ~
1 T% H4 q# j% p7 {' N太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
' ~- i1 |4 N% i4 t6 f' x6 Q
我屋企有人嘛
頭先出街見到個低B佬
) D4 ~% {& |0 K# N/ i& J2 H在街上大唱大叫
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:32 PM:
& o( I" T; D6 D4 e+ {- [3 M( G
5 j- j, _& w& @5 n# c$ H2 p我屋企有人嘛
: U9 z# @% o, u1 ~# x3 \+ N% N1 u7 Q% k咁又典呀??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:35 PM:
  D) U& x! `6 A% @3 O
. m4 R9 Y. _/ D) N. E咁又典呀??
- f$ U) I3 |2 V" A# [唔可以咁咩咩咩
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 14:29:' o& s7 V9 S, X* J& C, [
咁聽日呢?' S* r$ \* N/ c, ^. L
**************************************& A6 X! _( ~5 H+ A+ i. T0 b! a
hihi~~wer
' t- p3 E- z4 i, x1 G
聽日要呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:36 PM:
$ o9 v+ g7 |3 p& L4 }* |/ C$ g9 C# l7 |1 l+ H0 G3 c
唔可以咁咩咩咩
# u, r. w; a3 n" z( X  n/ P0 t2 k
唔可以扮羊呀?
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:38 PM:  w- u# @( c1 C+ \5 h
3 y8 j+ B/ c# M0 w- X& P8 r$ X. h
唔可以扮羊呀?
4 g* q. ?' J* j5 u
唔.,,,,,,,,,
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 02:37 PM:
7 }+ g7 ~% m' o; a" T+ d$ {3 F3 G( C5 N3 O5 |& D
聽日要呀
4 }) L/ y! `6 |* {& ]2 M9 w, i
後日呢?& \9 a4 q2 P8 E3 s% K% c- ?7 X! }  g
4 C3 s# h6 M( v% [, K

: a8 I4 k) x- d8 L/ ^4 ^3 B( K
0 B! D- P. f/ x0 c; z好~~悶~~呀~~~~~阿~~~~左~~~~~~~~
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。