<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
00好掛住你啊!!!
hi~~八戒
Originally posted by mingP at 2005-8-23 06:07 PM:4 ~9 h4 O  u& h. N6 L& ^! }9 P
00好掛住你啊!!!
9 m5 _! R3 i- K! j: w' h我都係呀 >3<
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-23 06:07 PM:
2 L" W% }: Z# }2 C. fhi~~八戒
5 l$ n) c  z! G
邊度????
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-8-23 06:08 PM:
, C  ~, I. M1 D; u& g  G4 l, b
% g' C$ v* e9 j邊度????
% ?; P$ O- O; c3 R- Z! M
你o麻
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-23 18:06:% @" Q$ H$ K; @' s3 Y

9 @7 C9 c0 A6 L你成日o既度療...女仔o麻
$ v' u( e6 u9 D9 q& T& |1 A
我似d咁既人咩?:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 06:08 PM:9 S1 [. \  g5 }
1 j0 Z8 T( z- \: j$ S9 O! x
我似d咁既人咩?:cool:
. e* b. M8 C" B6 u; `係o既話使乜似姐:cool:
Originally posted by twh1110 at 2005-8-23 06:08 PM:6 T9 P8 X6 e3 t
% i  q0 t+ A4 b1 W  j; }
邊度????
, a  o* e4 i0 \
係google search都好多八戒>3<
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-23 18:07:, f1 }% o0 E1 h$ y9 u
' ]: ]: T% B5 G) ^# H5 P+ G
呢d係處世之道:cool::cool:
9 f$ ~; X4 v; h% U
係囉,00,唔好再收埋喇,現返你d獸性出黎啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 06:10 PM:
2 |* Q/ u' \# c8 P( G% u6 M( `5 O  s- r4 b9 {/ T
係囉,00,唔好再收埋喇,現返你d獸性出黎啦
/ Q% Z! Z2 o5 s7 I( [% I) T1 ~=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。