<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:23 AM:2 g) d1 K2 T* v$ Q
開估~+ w" k, e$ _" Q5 k, ?7 `- u$ o6 P6 e

% k2 J( ~' ]( ]( i4 r" a, b# _櫻花,,櫻花其實好短命
5 V& K! W! K0 y6 p日本人其實對生命好悲觀,唔重視,,已經對生命豁出去..........神風敢死隊........( G3 d0 o* p) q

- _0 H. s  L+ ^+ f老師up的,仲有d唔記得
7 q* S+ F  X/ [: i2 {% ^係呀,前排日本燒炭自殺潮# H  c# S5 b9 V+ O
星島都講過~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:27 AM:& Q; D8 X, g2 `1 a( \. x

( F+ Q% V; f* i% t9 V' S係呀,前排日本燒炭自殺潮
. X0 m& K' `8 V: W' b. }# E. r+ [星島都講過~
8 `+ F( }5 S: A0 _$ R/ b
D日本好鍾意燒,
: k1 d. X/ I9 N1 _7 G. L6 \# o: F' t% u7 O$ u; F; p, _2 g$ |
(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:+ `6 u- ?* I; X" b) f
- m! l* {- F1 J% R4 A# r0 B
D日本好鍾意燒,
. ]* d/ i) s- a/ r- ?7 ?" p3 j& q9 W$ d
6 a" w- ]. x" N! o8 L! c
我睇south china morning post
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:29 AM:- L0 D6 e/ y/ k8 _' p. N

( ^2 J4 F& {* _! N3 n0 K" v% {我睇south china morning post
; A- o; {% `$ l/ R7 S: u4 s1 z9 v6 Q
嘩~~e個仲估唔到
今日老師問我地對日本有咩睇法2 ?$ f# D+ p- S7 H( t
我個腦一片空白,無feeling
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:% V! Q$ m" h' e$ l( v# d) J" a
. v0 }1 N; |) n
D日本好鍾意燒,
( Z  a4 |. s, J$ S) [6 K1 e1 b6 t% @. x( K# I& B/ S
9 Y" h7 \% K+ V9 h' B0 O
sun、east、apple果d體育版得盤口8 R' D/ V( k0 r! b3 X7 Z( X! }
真正睇體育果d都唔睇佢la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:30 AM:
9 N5 @" v1 T# [
  S+ V  m7 D2 p. k- C6 y- k7 `嘩~~e個仲估唔到
0 ~9 o% Q: ?" r+ e# @; v! v
it's good for your career XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:
/ @9 {5 ?6 l7 I1 c8 k  U今日老師問我地對日本有咩睇法我個腦一片空白,無feeling
6 f+ Q3 P$ m& m/ _. b/ K9 N8 ?
技術提高左
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:
) |. [: I1 |5 r7 e8 }今日老師問我地對日本有咩睇法: n- R; R$ v) T$ w3 a
我個腦一片空白,無feeling
  w! C8 x& G- \! V) _. `
你e個問題有d敏感~5 ^' q; y; {& V  L8 ]/ i
我保持中立~
【icon小偷™】
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:33 AM:: I  M% E- V# a2 w6 O' J
1 G8 ~: f- U( K0 B7 a: V
sun、east、apple果d體育版得盤口
9 M6 D2 S, P' O! T$ E- i/ U真正睇體育果d都唔睇佢la~
! ~- i* a' j! `- X4 C" P/ [same as me
; z% y8 z/ F$ N4 P' {. a7 Y) ^& g; c我都係ga~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。