<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 02:31 PM:
& G2 a& v, Y, P0 n, S4 F; N$ O1 ^, t2 v& q8 m& H
ic~甘,你其實讀緊書定做野嫁?
  q) v( j* p) h
: X$ G. H! h" c/ z' s  H讀緊書...而且超曬齡
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 02:32 PM:
/ b$ a& d! I( l3 o9 j6 O. e; L: u* s9 X7 }) U. M
仲咩
  |: I0 R0 r  C" A8 r8 u5 O& k6 c我完全諗唔到你笑咩
& `" \( B  H1 [笑你............   
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 02:34 PM:
" n/ I) [  H. a0 ?
5 t4 ?- @( b+ c+ u+ n0 e( l2 j# o, M3 `1 u- E0 P
讀緊書...而且超曬齡
( x& Q' Z: j5 N( j9 o  q2 X中學€?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 02:34 PM:% y8 v- T+ F, Q
" u7 O! [) Z3 q6 i& c2 G
笑你............   
: d8 V# {$ u! Y" K8 X
笑我仲咩.咸雀
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 02:35 PM:
# W- `$ y) y" ^. D+ j
) P$ Z4 u, J) x# `) m' R笑我仲咩.咸雀
0 P7 c" K, a' D3 E+ b% K唔比~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 02:34 PM:/ u, r. c1 ]! [4 U2 G- z

2 {8 z0 Z  K; h* [中學€?
! I, @0 \4 q2 G; h) V( O. l/ H仲問...唔好啦...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 02:35 PM:& o+ }9 I; g2 e- C$ m- `% I+ O

! a. `2 W; ~# B! J  Y唔比~
! R" F, R6 a7 ]- r..............
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 02:38 PM:
/ J& h- p1 V8 m" I6 Z
6 |, o. Y: W5 z' ]2 |1 m) ]仲問...唔好啦...
5 \7 p& I, \4 z% t) f/ y& x講啦
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 14:38:, H( [, N' |/ b5 X, C

% V. R' a% \2 J6 n3 K仲問...唔好啦...
+ y( W1 W5 O9 J4 a( W4 O我地係君子之交嘛
出泥抖下氣先: H+ g5 W# p. c. A5 ?7 m
頭先簡直..............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。