<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:50 PM:) ~, ]! B7 C0 q- v
路邊野蛙出現
* Q: ]+ q! n5 K% x" x  A0 @hey~蛙蛙. u9 [+ i2 Z$ t7 R
好耐冇見喇
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:53 PM:; @2 c" p4 {3 s( \0 E1 q$ Y

7 J$ h8 p7 N& A2 P4 C( I路邊野蛙咪亂踩,千祈唔好問點解
# i8 v2 j' S: S. Q# n* C
呢句正
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:54 PM:
/ I1 N' E: U: z  H8 H  j0 B! }) Q7 ~- ~7 R  N) p
蛙~今日咁早呀?
8 n5 Y( r! C; v. {放早~~00+twh好
Originally posted by toro at 2005-8-24 21:57:/ M* Q/ f5 i6 _, ~

9 r1 W, x+ h: w; {放早~~00+twh好
" ^* x* \$ s8 X# h9 ^ic~係呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?% O* m; v# S3 e+ ?! _$ _+ {
4 B* D0 H: u6 _: P0 y
[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-24 at 10:00 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:. @( G$ A. z1 b* B% u/ C* ~2 ^

, n6 e$ N8 R' ~; ~8 ]1 ^* p; D7 Uic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
' P0 S! S2 n+ R, k
永遠懷念Jcer, jj
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:
  M: j( \' |' o7 N) |: z& J
! Z( p) m: Q. aic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
* @+ j& p! o+ B( Q- u6 ~我都唔見佢呀,佢失蹤前部腦神神哋
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:00 PM:9 }; N, S- V5 v

/ A" f, K1 R2 n2 F9 g: ~% ]8 V永遠懷念Jcer, jj
3 ~5 L3 R2 n* D+ t5 B4 @1 i; T應該未死ga
Originally posted by toro at 2005-8-24 22:01:
4 T' s7 J' l# G, W3 n
+ t7 [' e/ F5 @! M我都唔見佢呀,佢失蹤前個腦神神哋
+ |2 ?* k4 b5 g; i' V下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:03 PM:
3 F5 I, E2 @/ y4 b9 E, r9 Z' F% [+ u, ]% @! ~7 Y: m+ G
下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
) ^% }# I$ a2 U" g- ~
係囉
Originally posted by toro at 2005-8-24 10:02 PM:
! U' h( J4 N, Z1 _; o- X* Z5 D9 _' P; I% B  m
應該未死ga
$ I' K; m4 N/ t# k我都係講下姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。