<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-25 15:40:
" A3 ]/ I! H7 }2 J# N( ^! \# ^/ Y: ?講事實姐, 冇女D CD-R 唔蒲頭
( U! j( ]3 I8 x* m6 m% V, {3 |你扮住先囉
Originally posted by toro at 2005-8-25 15:43:
; a9 t& a; i! G0 V' ?
. M3 k' ?# k7 M$ q0 @. t早有準備:cool::cool::cool:
+ q+ ~8 Y5 |, `7 a9 H: n! X, u蛙~你比人偷影你既私生活喎
0 s0 J! F$ L* Y- ^! G8 U0 D# y7 P2 O6 s$ R" {
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76258
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:46 PM:& I$ n2 L4 _! g* k3 {' G
& r3 `) s" p7 p" e
蛙~你比人偷影你既私生活喎2 {$ e4 @/ M% ]  ?, h5 S

% Z$ Z/ x( k3 c3 l0 g% j! thttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76258
5 r1 b* R# y7 U- c2 Z
其實副黑超同時間係怕人認出我!:cool::cool::cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:46 PM:: o7 l; }1 u( o8 `- w! E

! h& j( {# s3 A0 t  r  Z: Z蛙~你比人偷影你既私生活喎: r$ R/ Y  Q6 J3 i" m7 S: W

" w# U. G+ k/ zhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76258
0 O4 y; ^8 P0 K8 E4 j

; L4 s2 n% H4 C  v! v
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:44 PM:$ @  ^: U4 o+ t& P8 R
+ |* U! h: R( t: A. X
你扮住先囉
& W( U  ]$ K4 d3 N
好, 我扮CD-R
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by toro at 2005-8-25 15:48:5 ~# F0 c4 D# Z- V/ V# J
8 ~- V$ {# u- }, Q6 z
其實副黑超同時間係怕人認出我!:cool::cool::cool:
: }7 y  w1 [( \3 V做咩咁失策呀
Originally posted by johnwu at 2005-8-25 15:49:
5 M: b. B4 n4 ?2 k; ?& i) T/ a; p* S: P! a7 [! i: w$ I
好, 我扮CD-R
8 B6 R3 p  O7 C
你一早都係嫁啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:51 PM:2 h- t: |1 G: A8 r6 }6 r

" j! O( m3 O* c. I: N- F  ]+ \做咩咁失策呀
6 D5 }" J. M% ^! q- j4 u
我同d兄弟排好哂先比d記者影ga,今次紅硬,我今朝經已發現有狗仔隊跟我
Originally posted by toro at 2005-8-25 15:54:3 k" f4 U6 I& v0 d4 y) C7 F

0 k# v7 y4 `* d4 u' J. D我同d兄弟排好哂先比d記者影ga,今次紅硬,我今朝經已發現有狗仔隊跟我
& N8 ]+ |- M1 c  i. ]2 {  ?  ?
之後再搵john幫你地拍戲,一定冇死啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 04:02 PM:
0 F$ ~; w8 p( r  ?7 p+ u0 t4 _6 L
之後再搵john幫你地拍戲,一定冇死啦
7 _  O: c- C9 L1 e! _
好主意!你有無興趣做我經理人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。