<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:21 PM:' g5 m" a) |2 y2 L6 R6 Z
8 r4 y, _/ U  J7 h0 ], E
唔開事嫁,你記得密碼咪可以上黎囉,係你唔記得密碼先會用到安全題問
8 H" [) W' n9 P& T6 l9 e+ q7 t
唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:26:( x2 m( h; K" x1 Y4 g$ t

7 Y1 C( Y1 t  W8 l' I& z唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
* l, ?9 }8 l4 D  v% `
你記清楚你個密碼?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:27 PM:
! E, p" G& a$ J3 w+ _$ T+ Y
4 l% X1 x7 d& D9 @/ ?7 T你記清楚你個密碼?
3 _2 E+ F5 x4 v. ?+ a$ B) d; c2 J& {+ L唔肯定
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:28:
# W0 w( k4 |* O% e; D7 d+ D; y. M
7 k4 D; r  w' k% ~# @3 h' u0 I唔肯定
) A) ~7 M/ \: S
有冇試多幾次呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:29 PM:
$ Q: V( ~/ Q0 f/ C  ]
# i. r9 |- `! o  c/ k有冇試多幾次呀?
, G& \4 r! J& J. v! J; `
試咗好多次
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:30:6 ^8 s4 C( p; c1 q( ^3 U% u

: Y9 s( Z+ D4 T) R4 O( {試咗好多次
2 t3 l8 G! u7 S. m1 q5 a你比個申請abcde1918既email出黎,我pm admin,post去版務
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:38 PM:7 {* ?! v+ k7 n" b" D5 q9 Z1 q

0 q- x3 t' @0 R9 V9 Xpost去版務@@"
8 e9 d+ l4 S; R+ h! `- ~post咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:41:& h7 ?1 D4 O( i4 }, f1 L) ]

, W& k( R5 r% K/ c' ~8 B1 [% Spost咗
/ c5 g3 A/ y+ C1 \. [& F- i
做咩咁失策呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:41 PM:
( k6 q7 ?) X" V" w+ P6 E
, r/ \3 ~8 u0 f0 c8 v8 I做咩咁失策呀
! [- ^( P* P6 b5 O6 F, A; R
我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:45:
" o' |. X- }) _' _' v: U- b% P' N, X  o2 P
我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
/ C9 i  q9 s( g2 Y9 b) ^' N+ r
用新密碼呀~.~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。