<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:39 PM:
5 @+ P. e% t' @1 s) @) T! f% h1 X$ U; R+ F
係咩,又唔搵埋我
! p! c" U% s- l1 t- I- V$ c5 ?+ Y好似你冇係度蒲頭....同我地講星矢~~~你好似唔多好~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:39 PM:
: w) b+ i1 R; M7 L3 D$ h; S& S# P$ W$ ?  d) h& c
不是嘛~.~
+ t3 n; u# B7 b" }昨日我以8x做左每日之星~~~出奇...
都幾神奇....現在我既post no.有成97...但我今日現在才發post
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 15:41:  u6 c8 _/ Q9 ~8 g0 z* E6 Z9 }2 a

- g8 P$ }' f* N$ M8 f  e; R9 p昨日我以8x做左每日之星~~~出奇...
2 g$ |% R& G- G冇咩人吹水,難上返百幾
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 15:42:
3 G. F. _; a* X% G6 p1 h2 b+ y都幾神奇....現在我既post no.有成97...但我今日現在才發post
/ }, d. V9 W) |係呀,我之前都覺得好奇,但唔知點解
hihi~~~every body
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:54 PM:( g9 N( E: S. L# c! P

" _- J3 Q% @0 ?: E1 d冇咩人吹水,難上返百幾
5 O' i$ K! Z- H( K2 B0 Q# |) r
你地一個二個閃哂....=.="
冇咩人~~~~~~~~~閃
Originally posted by william303 at 2005-8-29 15:56:6 {1 e, d# W( \0 l
hihi~~~every body
1 d- i. ^  t6 d2 q" fhi~威水
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:56 PM:0 L3 g. [6 e6 b' _, v1 B

/ f7 K6 E3 `( H係呀,我之前都覺得好奇,但唔知點解
$ g, C4 u% Q7 ^# A& m( O& ~
今晚發下力...再做星先...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。