<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:07:0 z5 ~8 @9 \3 B; k5 F6 l
- q- D- |& Q  x5 ^% |
關阿樹咩事???
& U; x! n3 ?# S
唔知呢
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:07:6 d# b& g9 J- j- l& g: }2 `# e
3 S" o. ^0 W! I: y, U! \& E/ i
唔係鐵打酒咩???
. S1 t* h4 y* p) X& R8 d
咁你會唔會用火酒丫
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:08:: `3 h. j& P. _( c

/ D! A1 E9 ?/ O5 R" n; K你少過佢就大鑊啦!!!!
! p, n1 b+ \, `9 M
我二公少過佢,咁咪死
EF小人物

Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:08:
4 P' T) C3 B) {/ L" r2 z8 Z# }, S( Q5 {6 ~( y( S$ H6 C
你少過佢就大鑊啦!!!!
7 v! A) d; Z) ]: l) l好似佢咁

輝.bmp

輝.bmp (43.9 KB)
122 x 122 PIXEL下載

Originally posted by wer at 2005-8-29 05:10 PM:
) Y! b# M+ j, J# }9 c) T
" r" Z8 w, k' ?4 l我二公少過佢,咁咪死
8 j+ u" M7 b  e2 G3 r7 a: m唔知呀...你問阿左啦.......
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wer at 2005-8-29 05:10 PM:) `  r0 {1 S; {* p( p8 T
9 o4 |5 ~0 m2 V& R2 J9 d. Y
我二公少過佢,咁咪死
" ^+ h- {) K. j( |1 T, J
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:11 PM:
, g2 t. {9 t: d2 v0 x% @; O) C# C' v9 v1 S3 l# }5 R1 @
好似佢咁
+ T2 S8 s- b* I( b佢係乜水
Originally posted by wer at 2005-8-29 17:10:/ c5 n" k. L8 B- l- y  f4 L
/ B7 `/ z) X! S. c: u; H
我二公少過佢,咁咪死
3 q/ k; g$ I. y! v& J. c; a大獲咋,唔會死既~.~
: m1 D/ O' P3 j) d不過隻獲有幾大呢,我就唔知喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:10 PM:
% N+ S( |, m. o: E" _2 L, ^
" A" t) L$ Q. P1 e& V/ Z咁你會唔會用火酒丫
$ y; Y5 P3 b( F0 m2 j6 A6 f  G7 Y$ m
咁你會唔會用"藥用火酒"丫
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:11:5 v* ~: e0 G1 {; N4 v- I$ @! I% W  i
3 `- G9 l3 Z7 ^& \* X+ K' ]
唔知呀...你問阿左啦.......
. c/ f3 ?  W3 j) }
佢問你喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。