<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 17:29:
+ k0 m! A% Z3 D& ~! S5 I5 ]8 `* m& ?4 n" O
學我
/ a. t8 n1 R1 d. ^, b+ C
你係始祖啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:28 PM:0 Z3 r& Y# v2 L0 k. r8 f+ ?2 K$ ~
0 |8 T& z) e1 T
我琴日都冇上黎,你話呢
& j. N% m9 a7 h即係唔咪你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:24 PM:# l3 |$ p: M6 j/ @$ R/ t4 g
' N! B) U' j2 z4 Z0 c: M
唔玩啦,再玩我驚比someone話我呃post@@"
5 t0 z6 H# I0 W. K哎呀~~唔記得添....sorry...
% z- B2 x: B* \: H, P8 ^someone 既嗜好o黎o架喎....我寫低先...下次唔會唔記得....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:28 PM:' _7 t; S$ Y: i) a
3 ?! N. P/ T+ t+ V! ]! u, q
我琴日都冇上黎,你話呢
2 b+ `  I. M" k% c0 s- _) A& ~5 n
但係d228216話冇扣佢分,咁係邉個
hi~~~all bro!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:31 PM:# D/ m" a7 s. P* O& B) `) M
* o  r5 @$ |, S' M0 \
你係始祖啦
, Y) Q) i6 g# B4 ]+ F0 n係咪呃POST始祖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 05:34 PM:. f% f9 x! z# o( ~
4 ~7 p- e3 S3 W; `5 `( i/ j
但係d228216話冇扣佢分,咁係邉個
) }6 ]4 W# X/ D" A3 |
即係 someone 囉......仲問....=.=""""""""""
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 05:34 PM:+ w. ^8 P5 j3 T, V5 Z4 v" }! L
/ ]- K. N2 _- N& R8 {  xhi  nep
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 05:35 PM:
. J2 X. v- m6 c/ F+ S' R; `7 F6 k2 k( k% y3 }
hi  nep
9 w1 j: Y1 X- g
x2:cool::cool:
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 05:34 PM:* b& x* W- T. _. y
, M) R  T1 T) K# c
HIHI~~neptune1122
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。