<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 18:18:
: Y' X4 T% ?. {0 G& A) {3 J, A3 R: z6 V+ U9 m+ z
甘我系咪?
8 t; \/ m3 J1 Q0 I5 M0 r立腸囉
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 18:18:
9 b* {: v1 O/ Z+ g, ]
5 N6 t0 H& N6 G. v閒人好, 多D time 吹水
: j9 N6 m$ x; E4 T* W& v; z
我咪成日都係呢到吹水囉
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:18 PM:
( @8 F5 C' y" g; z- t; [# H* b1 n
甘我系咪?
, X5 v* N' Q+ k  j
你除咗好文區,仲有咩區係板主
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:20 PM:
- w& G, C7 |! N/ D4 p* v  m( s0 I7 B+ ^) r* @, k
我咪成日都係呢到吹水囉
" k* A! X# B0 \" D係呀,我成日見到你
wa 我跌出發貼排名10天內
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 06:20 PM 18:20:
  Q# l+ L3 s9 B5 h. p
: N7 o- a% K2 b3 \& B6 i立腸囉
: ?! p# Z( c5 \7 c: U立腸板主=.="
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 06:21 PM:
, h( Y. a8 M& b( @/ g: Z8 iwa 我跌出發貼排名10天內
; d+ j2 k/ {0 A( A7 m唔咪呀,我見到你個名
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:22 PM:
' B7 h: \1 y. [: s; G3 Y' i' D0 k" m% c" P0 p5 j* v( o: W0 ^5 u
立腸板主=.="
% x+ g; H& c' z4 u1 k2 p; C
專食立腸
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 18:21:
5 I1 a( b" j1 a  U2 ^( |; ?/ f' `4 [$ ^( i2 t0 ?" g9 d) A
係呀,我成日見到你
% k* k( A3 e1 b- X你想講咩:cool:
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 18:21:
! s, W6 g& ?2 o2 g" kwa 我跌出發貼排名10天內
' `. Y9 Q8 M& b$ M# c2 }# ~你都好多日冇上黎喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。