<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 06:20 PM 18:20:/ e1 N3 F- h0 X4 g0 m

" X, Q; E+ O0 e' E4 R你除咗好文區,仲有咩區係板主
+ ?/ q" m9 j+ j) j! s
對不起啊~~阿Sir
9 J0 n, f$ ^" t1 Y! c' Z除了好文區仲有靈異區啊~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:24 PM:+ Y& `* g$ Y  s* Y( {& C

, V/ H# n% s( _# \你想講咩:cool:
& S# [! D* @0 l% _* B我想講我成日係吹水版見到你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:24 PM:, u+ A7 u' u2 j+ J

- @, h9 B2 i8 O  B6 c  W& v你都好多日冇上黎喎
, P( Z" w+ @% {( i$ c
我有嫁
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:25 PM:. C9 v1 l+ S, z
" K6 x( r- T! ?7 H0 H/ |5 T
對不起啊~~阿Sir
2 b# i/ W8 g8 Q8 L7 |4 |除了好文區仲有靈異區啊~~
  H, f6 N2 r2 {8 L, P睇溜咗,Sorry
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 18:27:
$ Y- C0 y# [: L. K* ?+ W6 _4 C& I9 l+ V
我想講我成日係吹水版見到你
2 |3 ~+ G+ Z. z3 m( |即係話我只係識吹水~.~
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 18:27:
6 M  l7 ^: A  G' C
( L7 @: F& b" H# d$ \: B. Z我有嫁
: o6 [" @8 l$ b/ g# @即係做返老本行啦
Originally posted by johnwu at 06:21 PM 18:21:- ~% C* R, Y1 J, u
wa 我跌出發貼排名10天內
7 d# M2 k4 y: e" j) w/ g我早就跌出幾十年了~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:28 PM:$ z0 G# H; }. ~: n9 T" q+ \. R

6 U; F, b# Z- E8 g( L即係話我只係識吹水~.~
1 D. t( W0 W' a) Q9 h- }! Y* B
冇誤會,我冇咁既意思
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 06:27 PM:
  H. y/ g: U; G7 r# @4 o& `( m6 k. a6 i# S  `
我有嫁
: l6 u  s2 I1 _( v, M1 |, x睇到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:28 PM:* Z. @) s9 F4 M" {* l6 P
" E) g4 D) r: X6 E
即係做返老本行啦
8 |3 n! C' X5 P冇....1 x% }8 q+ n7 N9 s, ?" S% D
去左周圍插 jar ma!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。