<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:34 PM:
1 z' S3 F% U3 G! @/ [; |7 U( @6 O$ G5 M1 f! {: K) H7 ?
算啦,我都明你意思既~.~
4 N4 F" \6 Y+ Q你明就得
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 18:35:
2 s( m) A8 v5 x" p- F9 m% S7 |$ o; Z
: h5 c- E' [4 A7 B, r你明就得
$ e# `1 [$ x# }/ H5 g7 ^0 T  t
即係話我枉為版主囉~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:33 PM:
$ o" k( C9 b1 g6 u0 C) t
2 k: P. g: V8 _! e' Q0 G$ F你而家開始like同佛佬吹水
5 i+ C- m4 y8 y# X8 K都幾好笑嫁
, O/ K6 y8 H2 l比人丙完又識去板務扮可憐
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
各位~~: l- I! C- y5 _0 S# A1 f1 _5 b9 R  x% B
等陣見啦~~9 }4 f" o: S: Q" I+ |8 x
要出去啦~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:37 PM:
, l5 ~; C( a# y3 U各位~~
5 G4 Z& N( T8 j2 [6 w. y' l等陣見啦~~
% Z! W! X4 G: H- z0 d要出去啦~~
% P% Y1 Z+ `. i/ Z, c0 }" pbye 立
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 18:37:3 a: i" a; {+ c  o9 n
都幾好笑嫁
  _5 y$ ?. T/ r0 i! C- [* }* M& I4 U比人丙完又識去板務扮可憐
! R- s; l! m& V
佢唔係去念經求佛,走去扮可憐
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 18:37:1 X7 G! T/ [3 W* ^7 m0 c
各位~~
1 k+ Y. Q: E* G等陣見啦~~" M# _: J6 r3 ~& {1 H/ }- p
要出去啦~~
  G* A  p- Z6 \' ?7 T, [c u ~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:36 PM:8 f- @( }& U6 q( j
1 P* l! a) _9 D. ?6 s$ R9 K
即係話我枉為版主囉~.~
6 y  {, r  B- D/ }( @' v天啊,求你冇在誤會,我既意思係話你成日上黎,你處理完26funD板務之後,
  J* _$ _9 G% M# F; k4 _5 p得閒到吹水板吹水
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:37 PM:- y4 k! e; @0 W7 [
各位~~
: ?7 X. c# O4 C) y' A3 n- F等陣見啦~~
; C5 D' \( T; r, |7 A$ i要出去啦~~
3 d( J! y3 Y6 y0 i; ^5 G3 W$ m88
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 06:42 PM:/ _7 U) w' n, ?
5 K9 z' @/ R8 `+ r7 d
天啊,求你冇在誤會,我既意思係話你成日上黎,你處理完26funD板務之後,  E  Z$ ]" P/ H8 u
得閒到吹水板吹水
9 M4 O: E$ Y: }dull 得快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。