<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:
# u8 q; _) i9 ]) ]) J0 r1 H# q# x) U. f8 F8 B; i& F
我都有打喎
* n) Z. r8 f- @! G9 Q
幾時一齊去打??
/ \& e) O& k$ X2 s6 a9 Q& [( Y" E搵晚係花墟??
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:20 PM:
# `! [% M1 K) ?7 v6 K4 O, A' W) N- x; A
甘鍾意...俾個你+ ]. j4 Q- H9 K0 `) {* u

1 K+ F7 v% _  j3 A9 |5 L零靈寧..
& Z6 o& R* i9 _+ A. `
唔要 =.="
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 09:21 PM:3 |9 L6 A3 d1 w8 W6 H' Z
' h# U# F/ Q+ `% N; j/ o
你做咩咁既樣先??
7 G0 D; J/ w2 l) D% z  C$ G冇事,我更排失眠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:
9 X+ {8 U: l' \$ j* V0 W! L0 p5 j2 g/ B/ I' u& S: c7 X, ]1 \
我都有打喎
, j0 s6 e( G% u' K. P9 e
我都有打....羽毛球
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 21:21:
7 B4 J5 L( k/ \* Z2 g1 a, T' T& F2 j+ J# a% s. w3 c- G
幾時一齊去打??
* h6 H6 c# a+ u2 V- ~- W% E) X搵晚係花墟??
. P4 z& s, T# A1 Y* {# P8 d; C
花墟...都好: ~, f6 k% q' S* n. z
我之前成日上京士柏打波嫁
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:21 PM:. ]4 s- d3 U/ o0 m5 E' [

$ V. g' R" E! P" j3 \4 X' e) O幾時一齊去打??) p6 ]4 w2 d: \: l) g; J
搵晚係花墟??
" ?' D' \- z: j
係鬼節打
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 09:21 PM:
  Z9 G6 o! K/ x" N5 w3 z+ E- f
: F  d' S% U- t, L' N7 ~: x唔要 =.="
8 S8 }# l4 q% E" _5 I# {哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 21:22:
5 a. `) s  R* X* A0 L  m; v7 J# X' \- x7 v4 J
我都有打....羽毛球
) I. S& h/ p# G$ ?" H9 `
搵日出黎打丫
核潛艇浮升
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 21:22:
5 q' K& y4 Q. U$ o$ T# n5 `哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
- p3 J# Z. H% N; |" U' i貓咪冇去劈酒咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。