<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 21:21:$ {! l7 P: Y' y

5 k) P& a6 f: {/ x# ^又話請我食飯
; i' d6 D* {: t講下笑,我無錢
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 09:24 PM:
/ N$ t8 f3 |- X8 r# o
8 `; N9 \  e! Z講下笑,我無錢
* W8 B3 U+ `* Y6 F& _
失望
Originally posted by wer at 2005-8-30 09:24 PM:: \2 o* k9 a2 W/ k1 N4 n
; O  J2 ]& ]) {+ n9 z0 o& p2 q
講下笑,我無錢
- l' V! S! v; [! E4 O馬貝利迷,不如我講下波經
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 21:26:2 x9 Y% H; l) q) b" d

+ [$ F  e" w' B* [$ ?9 u' w馬貝利迷,不如我講下波經
2 a/ R" b1 v' A$ e: D2 @你識?
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 09:44 PM:3 T& \8 j% A$ V( V$ P5 _4 c
! g& d0 [8 S/ S$ \( s
你識?
* i' u* P4 v% w$ }
識,你唔識咩?
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 21:45:6 f9 S1 k( A( d+ Y5 x3 Z
" U2 s( r2 a: W( I6 N7 k  r5 K9 M
識,你唔識咩?
+ x, S5 v/ I8 H. y! I3 `, h咁你就講
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 09:46 PM:( l& |( v7 X: [) D5 s

( s4 K4 p; e  D" k咁你就講
. f* j( B& ?5 L$ w3 N
荷蘭甲組你睇好邊隊拎冠軍
Originally posted by wer at 2005-8-30 09:46 PM:
% j8 q( V0 |) N( b! `: l: w+ _: V# ^
咁你就講
) x7 ]1 G6 ~& u2 Vwer兄請覆
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 21:53:. }9 }& H' w8 b2 r2 [7 D0 t
wer兄請覆
0 K& a; ~# g/ j% Y$ f9 K強~你平時做咩嫁?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 09:55 PM:
& z0 A- |. r/ }0 j; W
7 x: y9 P* Y$ O  Y3 t, g8 v強~你平時做咩嫁?
- m+ t+ O4 E4 a: G睡覺,打球
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。