<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:06:9 n: H2 B0 a$ n$ B
同你一樣
, ~# q  |) A4 K: g  Z$ b0 o6 J) p" N
咁你除左踢波,仲有咩嗜好呀?
Originally posted by wer at 2005-8-30 10:08 PM:8 V. t5 t) Q. `# B7 I

3 E7 ?/ A+ y& m4 q. c% rwhy?
- d* O) m: o- |6 T% M& {# M
我都估唔到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 10:09 PM:
6 z* `, C: H( Y, |; W- G) `$ z8 O
, d. K+ W; J3 X5 R6 J- F' V咁你除左踢波,仲有咩嗜好呀?
7 V  x$ _3 d9 _" g4 Y7 o3 `玩entfFun
Originally posted by wer at 2005-8-30 22:08:1 b3 h: U+ E% ~2 ?
8 @  F8 A' E4 Z
why?
/ n: P2 D4 s% r6 Z我估你16到咋,估唔到同你差8年~.~
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:10:
/ O8 r4 I3 _) K+ R/ ~6 V9 ]* a) i" X/ `2 `1 Y8 R7 y
玩entfFun
9 H, W# k4 c, K
我唔係講呢d呀,仲有冇其他呀=.="
Originally posted by wer at 2005-8-30 10:08 PM:
( T6 ^9 a; H- W/ @; ~+ b+ f/ J0 z2 _! F+ V
why?
1 ?) ?$ t; R; A( `2 {
冇得解
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 10:11 PM:
5 n( ]* M) _# K: o7 @3 R2 |8 r- v' X" q! G# y0 ?
我唔係講呢d呀,仲有冇其他呀=.="
4 y0 E- }0 f, b( k' \3 A燒野食
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:11:& f" T: Z2 d- F5 b' _9 J- w1 N
2 o! ^. U6 g) |* z+ k
我估你16到咋,估唔到同你差8年~.~
1 ?  S$ e( i* n( E8 D
一個半代溝,唉!
EF小人物

Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:13:
8 f/ H  A1 D5 ~* f* e2 a. J
8 _( H( R) Y* x/ C燒野食
' E5 ?7 _4 e0 G6 F
燒'人'食
EF小人物

Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:13:
6 J: t$ B6 j& ?( i4 f
  T8 [: Q9 p* [. |  b3 j+ Z9 V# }燒野食
& \4 b' N0 {# o$ {0 f' _
而~我都好like喎,搵日出黎燒丫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。