<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:19:6 N2 q* k  i2 H9 |9 t
8 }6 ^, u: e" f: \4 S
我好放心
1 Z% Q" a  _. l: @更係,你日日都係到@@"
Originally posted by wer at 2005-8-30 22:20:) Z, g3 b, d" L4 c1 m
# P0 N6 e9 x! l: D- a; S: T# _
仲叫好d
! O% O) f" E" [# ]1 o! ?3 d- y+ e點唔好呢?
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:20:9 k. t( e" ^9 @( r  M$ ?
88各位,閃人啦
- m! U; h& l' O- r
88~強
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 10:19 PM:
7 z+ v$ x3 {5 F3 E+ B7 x  U# t$ m
即係點呢?
0 E' I0 B$ Z% }# K我同佢參唔多年紀
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 10:21 PM:; a9 ~6 A  g& P- Q9 Z

3 l1 J: A& \# Q- Z& V8 o% V/ L我同佢參唔多年紀
+ C$ O; S+ Y  ?- V- `7 m88~強
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:21:$ R! q  C; _% p1 m

4 a# ~1 l4 s5 ~; @7 j我同佢參唔多年紀
$ p. @& W! o! [! m" A咁都唔使咁神秘嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:22:
7 I7 F+ q+ i# J% w
+ V" ]/ t$ C& ]3 [) y  I" D& ~咁都唔使咁神秘嫁
, w. [$ ]" [0 s( M6 M1 u7 ~3 n
好神秘嗎?
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 22:25:
" h, I# C9 M0 {, K4 L  R& D. N' x4 I- O. Z5 s
好神秘嗎?
8 D' H1 V& ~7 \& }# I0 U
你追下d post睇下
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:27:" b6 e7 Q1 K) k0 y, Z

4 C7 r+ J  d1 v你追下d post睇下
! ?6 I- ?4 M6 B' Y/ X追緊
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 09:06 PM:! V, e; ?& ~! M

2 L. L# i$ T) v6 a, E7 z2 K$ \咁悠
% c# s2 c& x7 b6 ?- Y咁又係,,做得功課泥又唔得閒溫書-.-""
) M4 H/ a, t" e- i( E/ v5 Z聽日搞掂晒喇都係XD
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。