<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:30 PM:
2 D5 R5 e$ k: d0 a! r# Z我去打陣機先~.~% g$ H2 {5 O& {- D9 U) g- J& l
- C' d% J, f+ Z7 r3 J) T
而家打緊隻berwick saga既戰棋game,勁難打,打到我著哂火
6 s$ O+ g: t( r3 j+ x好~~~~我過d小宇宙俾你~~~打殘佢~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:30 PM:
1 M3 m4 |8 `2 _! o: r  t+ G7 }0 g# R
呢期個個都擺我~.~
8 F* U4 u& D1 f1 z$ b: B' P' l6 w
你真幸福~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:30 PM:& l* o) m9 V1 ]& G3 n9 p
# h! W& r0 X) h
呢期個個都擺我~.~
6 x1 I2 D8 t3 `冇計啦, 你受歡迎o麻
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-31 05:31 PM:& G9 B( b2 s) V5 _2 N3 I! i
) l# t, M2 U" K
o岩o岩先打完格鬥版ro =.="
; ~1 y3 ~, i4 A8 O' Q! A
  機王~~~
Originally posted by 左輪仔 at 05:30 PM 17:30:
3 G2 ~* Z% p9 P8 z) m' ~  r1 H我去打陣機先~.~' L  d/ N+ v4 K3 t* n& }& w- |
7 M6 W- \( x. _: }; P- y
而家打緊隻berwick saga既戰棋game,勁難打,打到我著哂火
( W+ D, o: `8 H4 `出火時記得打給消防局啊~~或者叫阿樹幫你滅火啦~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-31 05:32 PM:6 ~, r. q8 k1 @; M. c
6 {" C. q3 D! y* B
冇計啦, 你受歡迎o麻
. |5 i. |: Z0 I- w. px2..........) O" Z9 T* A1 c2 p- e, e
! u, Y; A+ r8 v& }6 [4 z( H
又唔見我同零零同立立俾人擺...(拉攏結盟中)..
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-31 05:32 PM:
& u7 @( Y# p( w, f2 k
* ^, K- T% {0 M7 [: @8 g* O4 s- y* D9 K出火時記得打給消防局啊~~或者叫阿樹幫你滅火啦~
) U' i) A0 F! ^2 p# J) E, S, T凍結佢~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-31 05:32 PM:
" r6 j: W6 N8 `7 ]! p* e& H$ _
; N- ]+ H! Z, `! M1 S6 N出火時記得打給消防局啊~~或者叫阿樹幫你滅火啦~
4 \' B  R- F3 s- R1 G2 b( S. v
係囉
) N  Q# e* r) O記住要打電話呀
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-31 05:34 PM:# D/ u9 w7 y4 q* f. @' W
& v6 q% O4 e0 ^3 M- n6 X! v
係囉
7 ~! [( ?, q; X; r: K9 V記住要打電話呀
: ~% {  f; z) ~" |
不如幫佢打定d~~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-31 05:32 PM:" s* C$ u) G$ Q3 X

, G5 r, Z* T( L9 p  機王~~~
* Q/ o( A! ~, v' X+ ?
不是喇, 我好弱雞咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。