<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:15 PM:
; {" _: }$ z7 g1 K+ @
9 h- u5 g! \5 J3 ^想講d 咩呢~直接d啦
2 D. k( E9 {* ]# I; I. o
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 10:16 PM:
9 g  p) V# c% g
, M% c3 p4 L# O) [- ~7 G9 y
8 y! \0 ~, W6 s/ u; g  U2 D& R
做咩咁既樣呀﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:17 PM:
! }, D* P1 \" E" Q% d6 \1 V7 X! I; W0 K; r9 E! ^
做咩咁既樣呀﹖
8 {9 Q4 U1 }6 Y* w$ o$ r/ ]
冇野啊
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 10:18 PM:$ |8 q7 Y7 ?" j& G/ C+ ]+ M
% c& s0 C$ o; a1 {  h9 c0 I
冇野啊
1 `" {! J- |$ F: `okok~個個男人都係咁gala~無咩特別﹐而且你唔入去又會影到相既﹐唔好篤人背脊啦
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:19 PM:7 V0 O$ [% T8 C' w$ D. J$ A- z, t
, Z0 a* v$ K( y+ U: A
okok~個個男人都係咁gala~無咩特別﹐而且你唔入去又會影到相既﹐唔好篤人背脊啦
9 A) c2 \9 M1 ?4 U
比你識穿左tim=.=
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 10:21 PM:% [. h& z& r7 i" B% R) w2 x

, r7 k* k8 l8 P9 ~0 R比你識穿左tim=.=
' Z. {+ M9 ~& E
有時女人要扮哈白痴先會令到d男人有成功感gama~
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:13 PM:0 ?' D( J& ?% B; G+ p$ Q

. B8 v+ W, l; C( P8 |做咩呀﹖
  }/ J2 M" O; Q! t小妹~
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-8-31 10:23 PM:- e* E- `+ d% Q" U% I% H7 c
: ?1 W5 K$ L" p0 h% @, T
小妹~
, m9 h! G" U5 k8 A" }3 o/ v- Jhi
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:22 PM:
( J( w5 ]0 }; `. C2 Z4 t- Y2 `$ s. c+ K  A0 D2 L% D
有時女人要扮哈白痴先會令到d男人有成功感gama~
4 r  v9 }% c3 {9 K9 w0 u* j5 Z# |/ s7 m, d( ^8 u
但係你都唔係一個識得扮白痴ge 女人呢~
Originally posted by waterfire at 2005-8-31 10:23 PM:: D/ d( w4 E! q2 v

8 ]2 F6 f' T1 g7 s0 _5 u, t' s
6 Z6 i2 M6 S( X* U但係你都唔係一個識得扮白痴ge 女人呢~
; O& c8 ~; v) A# g5 A4 D* h= =~咩意思bor~突然彈出
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。