<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
有野想同你地講~吹雞﹐報到
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:07:9 \/ G- c2 E( A- @9 w7 E
有野想同你地講~吹雞﹐報到
3 J, c; b5 ?6 m6 x  N6 y. a. o
係~到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:08 PM:3 L" @$ C/ f! J3 Z& M7 T0 a
$ Z. s# O9 r6 _8 s2 D7 g) Y
係~到
7 w* \0 J1 S8 n5 B6 o* a' k無人啦﹖
既然係咁~講左先啦
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:10:$ `! a- k7 n. v7 q

" L2 K; R% D8 f% u, _) Q無人啦﹖
# k8 p7 ?( Y- y) u6 a
唔知佢地呀
7 o- W/ d! t8 ]5 a, p7 f可能去哂睇狄娜
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 10:50 PM:
  }2 ^& J) ]% _9 B. D. C  E+ Y; |" q* Q- N- E
打到好慶?
. g. f' i0 g$ U; N2 f

1 I) R! H* `8 ~# k打咩咁慶呀??
- h7 R( H. Y6 S
! e& M5 H0 H3 d% h/ h
8 c% ^9 X  W' p3 F***************************
, N# W, o2 Z5 N; z+ Y% j) r. |; N* t/ o2 ?% \! @! ^
hihi~~all
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
以後我唔會再SEND相俾你地啦
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:12:
9 y6 X4 U- L7 s- h( b以後我唔會再SEND相俾你地啦
# J" t+ g! M; s+ a$ e
做咩咁講?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:12 PM:
1 G, F' R1 \, D% q: V, j6 `: t7 `7 P
% B. u0 L% M, V" g- f& f" N( J( @) s7 w8 c- c7 f) m# ?
打咩咁慶呀??
' {6 p  w6 F$ O2 B  J' b
8 |7 ?% V; s% @1 X2 O
8 j$ l8 m3 ~: I, W***************************4 M5 K8 n  \  y+ M9 p

1 ]( d0 r0 D& S7 o5 O: i5 `hihi~~all
$ d/ K9 L2 ?2 F9 [  o" \) J7 {hihi
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 23:12:2 C) E" y7 g6 R& s7 A
7 n, a! L! v4 _, M# N3 t' B3 Z

) u" I' _  i3 L2 t2 P打咩咁慶呀??) E+ z% r4 d3 T5 W" l6 R/ i( b
1 S: j; _% k+ g4 m

6 T! G6 C3 _* d/ ^***************************
0 M( H" {) z3 l( `: }, }# p1 a+ z: S& g2 I' ~" |! X. x& O
hihi~~all
, {2 e/ M" y9 H$ u
hi~咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。