<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:14 PM:: @/ l: P* F. ]$ m

$ U% j1 E* s* s6 n4 |# \做咩咁講?
; f5 m8 {9 `5 E; q5 T因為我影左試影相~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:15:2 x5 ]1 ^. ^: h: \" _( j
( K6 _3 n( K2 ~  q2 Y# [
因為我影左試影相~
4 `  R5 p: V" W# }$ P
你想講咩?唔明
hihi~~小妹.....好耐冇見喇!!" C% _  J3 i0 o% u7 m

' e3 l/ `3 J: k7 V: rhihi~~左仔
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:16 PM:
$ H2 H5 \) H1 l. ?9 n: w
* a  M5 ^; Y+ m: l你想講咩?唔明
3 G& V5 S% a/ l公司唔俾~明未
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:17:* Y, Q1 @9 S) m. C+ d

+ S, @3 M2 p+ T# V4 @, V- T, H公司唔俾~明未
& I, J) K. Q" O: L$ `  z+ S. Y
哦~都係唔明你講咩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:17 PM:$ j& V8 d  P$ F8 q% C

' w7 q, I+ n" `& [. h哦~都係唔明你講咩
; c. @& P, G1 R& _$ z; h
我簽左約~做model.....
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:18:& T5 X- I7 b  S' A5 V% Z

% \- M; y8 r' U我簽左約~做model.....
5 W/ f  S8 K  c: U1 e9 Z: q( A1 @http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=77552" C% e& {+ Y  U4 @9 B& l1 F
+ P' z, G4 m; \8 H- H2 y
岩你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:19 PM:# c- a; ^+ M' e0 c6 ~6 Q
9 e% M7 `& P4 X0 ]9 h! t
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=77552
# j2 v4 F4 m" F1 L  y4 t; C! w8 E+ Z' G3 W8 h" `( h0 f
岩你
, k( A* L* r% @3 l
我認真ga~我真係影晒相~簽晒約la
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 11:18 PM:, x( |6 T6 _$ a0 N) n3 _* G
8 ?2 T' b* h- h2 B; K, g
我簽左約~做model.....
5 _) C: D4 T. e& h
, v, ?# a. ?% Y# j* I" j

3 X& I9 Z1 @: q2 A8 j邊間公司, 咁你一樣係叫返做simen??
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:19:% r' k9 S0 [+ w9 E$ J  {/ s1 V4 t

. R/ H# u: l* m5 J# t& x6 E我認真ga~我真係影晒相~簽晒約la
( I4 x" D  v% R) m) Madmin出post既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。