<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
sleep la~~88
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:58 PM:
3 W$ P# ]' p+ F4 L; A* }4 q+ k! d# l! J& ^
真係有四得!!!" u* }7 W( r/ r' S
! E1 p! e/ ]0 j9 ?
知唔知中國四大發明係咩呀???
3 }# k8 i4 _6 l7 M% N) }7 B
  a1 t; I0 n1 U& r
  e0 E2 `: D# m4 p5 T* H但我唔三從
7 m0 J% `! ~& l2 {/ h% J
" [1 N; G- r7 s5 ?3 L" ]粥粉麵飯
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:59 PM:* v7 x6 Y+ y5 \2 \5 C

+ v  W, w* V- y可惜,可憐,可悲...
( U/ g2 ~/ k, v- M' G
1 x& V* S) F1 z# V
???
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:05 AM:
* Q/ D( R& [. G& n9 a3 \sleep la~~88
0 y0 v3 e* C0 G) b
/ C/ }; I3 h8 L% `bye bird
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:05 AM:
# ]$ s$ p8 d/ J1 l: c; h' i6 esleep la~~88
- a( `0 \1 J$ ?" l" [+ XBIRD~唔知你以後會唔會見到我呢
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:09 AM:
* t  L/ i: |: K# p6 A  S. I' N* m/ h0 y
# V+ K5 Y$ e7 Z1 X6 e" `0 ^) G8 gBIRD~唔知你以後會唔會見到我呢
9 [6 ?8 U8 A* v8 T
why??
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:59 PM:& [9 a) G4 h4 _

. J6 W5 k8 r1 k" N4 S哈哈哈...我都第一次比男仔打....
5 f2 K; `! J( ~  l. |

7 F9 D4 Q: R- D. y0 g+ o' p好似刑事架, 我做你証人
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:10 AM:" i# q, ?6 V* q) F# W( }

3 j% e& f! i/ a0 M9 Swhy??
/ N$ W: d! y$ t3 N! l2 G+ e你追返post咪知
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:10 AM:
$ H6 p: `) _6 q% _3 m4 y. h
: w" y2 N- e, C$ f, i; V: h你追返post咪知
# Q7 ?9 S- n+ ?. f
哦~
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:06 AM:
3 G5 ~1 Y- I5 q: G: X" B
- V1 }0 ^2 g/ @8 V- M- y4 x
9 a) v. Z) k4 ]0 N% x" w1 ~) y# Y1 W4 a
但我唔三從
" E* }9 p5 j- Q8 f
7 |/ j% C$ H# H" H$ [0 _4 o粥粉麵飯
8 C5 F' Q' X" M$ s9 p$ C2 M中呀...你好叻呀!!!
) B2 Y" U% ]$ ?/ V5 ~5 e9 h5 v邊三從???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。