<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:32 AM:; Z' \& e0 k# W( Q% t  o$ r

. W9 i5 _. t! w! R1 M: C+ g只是萬一.../ }3 a) T/ m+ v1 |6 X; `
ANYWAY若有時不妨同我地講~~~
' o" P, \% W3 C& k/ Y
好忙~可能無時間講
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:31 AM:7 {" p4 i4 L7 o% s& K( z6 q: I

: E7 ?4 ]. {  c
5 }/ e9 c% v- h' F$ o$ s2 O用牛皮膠紙囉....
/ w9 i. f8 F- ?' u- ~- P不過上 court 唔可以講大話.... 扮都無用
( E0 P# }. B  l2 `我唔發誓....我話我回教....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:33 AM:/ _9 S7 B7 K, g( f( ^9 j) V' e
( M4 x; W$ J- r' W

6 h7 y* J" I! W7 m7 ^$ i3 l
! n, h% t+ ]. m0 Z% ^
' k7 c$ D* O! V% G3 y* v+ `8 O
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:33 AM:
# E1 k4 i, D2 O0 ]  z5 t* i! {
1 ^& r, ?$ m0 W好忙~可能無時間講
+ w- ~7 w$ {7 J+ q) k2 ?: u1 @
甘...你自己小心~~~TAKE CARE
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:35 AM:
7 J) G+ s+ ?& c& b. T# i- d7 I. r! F7 c( i
甘...你自己小心~~~TAKE CARE
4 R2 R" T% I" o  @5 d/ P5 }ok
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:33 AM:
. _1 C7 @8 {) j& p; r6 O4 G+ U7 k& _* x$ {) m

; s% }6 X5 _+ W' h9 e  O1 Y$ c* p3 U) q, K: F4 p% s* Z# D8 {

( k: T) f6 a& P7 Z; n  O+ H[ Last edited by 將拍之 on 2005-9-1 at 12:34 AM ]
! {& l  ?. D3 o! i6 k
作死呀....改野????
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:33 AM:
5 L% Z8 Z8 }9 W$ G2 F- t! S; w1 u: L( W) ]! c0 U/ c# E& p( b
我唔發誓....我話我回教....
4 n$ D+ m3 L- n

) \2 b% i, p* A咁你可以唔駛上庭.... 求其搵個替身包到隻粽咪得囉
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:38 AM:- E* ?7 i& Y) m( C  V
, V0 K+ A% Y3 U/ K
作死呀....改野????
9 C6 W( w+ _: Y4 r' W/ C! G6 u3 X- q
# L2 c  m3 H- ~1 Z
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:35 AM:
1 O4 c1 ]' s& M: h9 m' A. H* H9 a+ w
...你自己小心~~~TAKE CARE
2 o$ K7 h: V" r4 G
) Q- E$ ?: f4 H8 E1 n" b
你重係掛住甘生嘅
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:38 AM:* {  ^2 R+ d7 X" i
# ^/ d* M# s+ O9 G+ S

/ }/ H1 q. W8 h' i0 t咁你可以唔駛上庭.... 求其搵個替身包到隻粽咪得囉
) B1 k  s6 ?/ C/ H% }9 ?4 h$ m
哈哈.....咁整多隻....代你做証人...咪得囉....5 _0 [9 J# ~* H6 f. N
) a+ R5 }: ], L' P: c! ]% M
不過就o黎中秋咋喎.....
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。