<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:50 AM:
7 U8 e! y% N/ l7 s& K: p$ O- Z- w- o. t* ]
% f/ {5 o8 G+ O' `  R0 _; k
左仔真好, 乜都有佢份
, K+ s' X# |& l冇法~~~
5 C( X+ H( O5 i- x2 H佢攞最受歡迎獎是因為我地幫佢keep住曝光率
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:50 AM:
4 }6 c% p' H) Z7 z7 g( [% [, p( l# b
你講到好似好黑暗咁~哈哈~
$ E7 X1 [5 S' Y# c8 V8 z+ U9 R  E
純粹新聞多~~~小心d好既~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:50 AM:5 n9 N3 \0 V% C2 z9 k
) I$ `; B7 h6 h8 a
5 `5 D0 M4 F$ g7 }  G# l1 i5 V; Q
多謝!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:55 AM:) V9 ]8 u6 K/ {! p7 p! Q2 D* ^  J
3 q7 B' A8 t8 w7 G
多謝!!
0 K6 ^3 ]4 e$ F5 A5 _) E
welcome...
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:53 AM:
. w1 V' E4 L, v
& v. J: _  z/ j3 v: i- F) i+ {我唔信你....我叫阿左...幫我問02既忠實會員.....
; }+ f( J7 E/ w: d

3 o: [1 ?3 L" Y+ j6 N2 ]# P) D佛佬??
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:52 AM:
: H  e& J3 e% o/ L) w% B* [" q  A5 y
" s9 s; o' L0 D+ f
! ?) M6 S$ l$ y. M* G
訓了~~~各位第日見~~~5 O  c' X; G* C# F0 r. _# ~
% X# x- o$ s9 |* [7 H) X+ z% E
小妹<----順境啦1 `3 u, b, Y' h
咪女<----順利啦
4 R& L9 P( u& G: _- {" K之之<----順夫啦
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:57 AM:7 `8 B( n3 M- F3 o" p% ]

0 ]; _( |% O  X1 l) ?1 R! j5 m; P# ]+ k
佛佬??
8 I( b3 |$ U& G( M% |你呼喚佢呀????
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:53 AM:6 t- S. q3 Q0 x8 \( a. \$ w! X. |
9 z& r( n' S3 L8 Z8 T
冇法~~~
: ^$ [' m& a. E; _: X3 ~$ G- i$ j佢攞最受歡迎獎是因為我地幫佢keep住曝光率
& M! ]9 y* O$ T& U! t9 V  Y% `9 r' V) I6 ~3 `* c
不如當活動咁搞....
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:58 AM:$ G9 E# V- W+ e
訓了~~~各位第日見~~~
8 D' Q# Z2 O$ `3 A4 a& l2 ?
# P9 z2 S3 x( N2 v! L5 U小妹<----順境啦
% I$ K) x' H# {! [% a) u咪女<----順利啦; f- i" ~% Q2 u9 |3 A3 i& ~/ |& b5 X9 p7 P9 W
之之<----順夫啦
6 O6 x- t% k0 o  D
拜拜~早抖~~順風喇!!!!
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。