<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-9-1 07:00 PM:: x$ c7 c' G% [: ?
7 A. r% O9 k+ l
上3x上到浪費哂d精力
4 C7 N# g# C- \5 m: w
我不是你喲 ~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 07:00 PM:% p! m# G: H- M2 B( o: ^  V* p

' V5 j1 W7 F& F% l! ~$ l我都知衰呢
& W4 }% X& z# @) r又玩改野~
【icon小偷™】
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-1 18:59:
  @" z0 p6 |. e: A4 D唔知呀, 總之好眼訓啦 =.="
9 A6 L( U( x( o* }$ F7 e7 O今晚上msn嘛?
Originally posted by twh1110 at 2005-9-1 06:59 PM:$ m$ U& I. r/ d: |

! p. x. m1 }2 N* a5 u7 S* }* x. f好有經驗咁bor~
+ R6 J' T1 U0 X
因為已經俾人鬧好多獲
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 07:01 PM:
9 |3 ~- L7 I& b" A1 c+ F* ^- G5 Y. i) {. ~; G: g1 M/ i+ E; d% s
今晚上msn嘛?
. {' d& h2 x% U; f  l' D7 v
唔喇, 我今晚要早d訓喇 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-1 19:01:
" _& W) x* x1 M  s1 v2 P" J- G我不是你喲 ~.~
# t3 V9 ]2 P2 r" L唔好扮啦
聽日就放假~正~
【icon小偷™】
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-1 19:02:
$ z$ E4 ^4 U: g( b6 F. l- W* b# z
& T* b, o2 c, n# m/ `) E. D唔喇, 我今晚要早d訓喇 =.="
  l4 G+ j! j) z& |3 `8 a. a5 aok~你喜啦
Originally posted by twh1110 at 2005-9-1 07:02 PM:! \0 t# V4 {, w
聽日就放假~正~
" |0 @; z& [* \5 H
番一日就放一日???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 07:02 PM:2 ^# ?2 P4 b! w) y! U* Z4 l; a( m
" q+ {5 \4 z; v. U4 J
唔好扮啦
; M' b. t# b0 Q咪就係~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。