<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-2 03:08 PM:- b- m  W& l+ a
- r; \8 Z# ?1 R( L; }, `' _+ Q- v
你真係唔知係我邊到出身嫁:cool:
3 O; w6 p0 s: E! z3 \

. n& J. [2 o  v8 O4 P% ]8 y, i9 j! ?願聞其詳
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 15:11:. k8 A2 {9 L* }7 p$ t
願聞其詳
( D+ m! l& o2 y3 w你搵下啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-2 03:13 PM:- B8 G& @6 d$ c. E+ s9 U* E
7 j; t9 b( D; Z; ^
你搵下啦
! w3 F! f9 ~/ w+ T
0 O5 f+ V: ~( y: s: T: b耶.... 唔講就算
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:18 PM:
: ?/ Z: C0 r8 t1 j: @1 }5 A3 u* [/ P4 J( J3 S7 c! V3 O. R- D8 h- F- D

7 |$ D, @, v# e5 b: ?* x. d* L耶.... 唔講就算
5 J0 m5 J7 A: l2 c, ]佢係墳場姑爺仔!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 03:21 PM:" Q5 G. L! l2 y$ v( @5 X- U

+ H- a: r" z! A8 O; }佢係墳場姑爺仔!!!
" Z; B5 I, M' E% o* l! X5 {( Z' ^3 |
8 s, k. z) s" j  q, ^
我未嫁之前都媾死仔
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:25 PM:- X: Z3 d/ ]- K

/ f% i- M( G5 {8 B+ l1 }& x( H' A, S* S# ?4 w
我未嫁之前都媾死仔
# O9 g  f7 g* Z3 H
阿之....你好叻呀!!!!!....上次阿左話...邊個識有一分o架......
0 X! r$ d  b9 M) ]- F! I
/ }" ?5 ^7 U3 V9 ]2 g- ?( X不過果日你唔係度!!!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 03:27 PM:
! y5 F& q. J$ u6 J: f; ~( q% I- E; ^2 E$ y7 O; C6 J
阿之....你好叻呀!!!!!....上次阿左話...邊個識有一分o架......% s. ?9 c% K9 L. t0 q  k
* K6 E1 h; Y4 z( P
不過果日你唔係度!!!!
- `7 \+ ^7 T" G7 ^2 h# i" b  e7 [
% o4 r' t$ `! u! ~
d上咗年紀嘅.... 點會唔識吖....
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 03:27 PM:
% u' n. G4 O5 E0 U9 P. Y' r
6 J, h6 Z  {. w$ C阿之....你好叻呀!!!!!....上次阿左話...邊個識有一分o架......
' S) L/ ~4 p1 T; W& H8 `4 F* U- H/ h9 h: \6 Q+ j
不過果日你唔係度!!!!
  Z/ i5 B2 i8 J7 {( U1 L6 r
+ E. u1 ^) F+ W( _; J7 M
咁都有分加
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:30 PM:% f# `( ^3 ~* b1 q4 ^

7 s7 H" {& H  C* f. s+ n6 ~) E! X4 b) U+ k. ^4 r0 }
d上咗年紀嘅.... 點會唔識吖....
4 P& A' _! V! Y# [5 j) a阿左話佢好細o架喎.............
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:32 PM:
. m" @7 @2 {, O8 [, K# S1 l8 }& }1 c0 S* v  c  H( v4 h) g
2 [5 `8 a4 A& G6 g4 a
咁都有分加
) Q4 R2 n1 F, @55....佢諗住冇人識掛.....
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。