<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:09 PM:
1 n3 t9 {2 U; d6 W) d/ T* Q
" R6 A) L' Z% N# M你好pro呀~~~~我都唔9知
" J- j+ |" J, J) ^  e8 P
你爛ロ
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:09 PM:
) S% ^2 u8 n+ u* D+ _2 q2 ?. ]- z# J; q2 y1 R

# }$ V' w3 N0 |$ Z- n& b5 p所以食肉先算專業
5 W: r( n' w% ]5 \& z# e55
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:09 PM:. z/ {4 q: |: j5 ~" f
( R2 ?9 B4 u! B( \% K: Y
你好pro呀~~~~我都唔9知
6 L' K& r% S4 ^  y) p+ r6 [) g0 ^/ \
所以佢叫我做素女囉.... 因為我都唔識....
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by johnwu at 2005-9-2 04:13 PM:* h: P+ }2 j: W, D* N6 k

8 a8 [7 e1 J7 Y9 E你爛ロ
7 B6 z) R( ~' H( D3 e$ c  K
我打多左......><~$ g0 I7 O* a0 l, g% s

8 M7 O- e/ ?. V  m4 n$ E唔 = 口口9
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:14 PM:
& O: i2 {1 j2 {
' I$ o  r+ X# |# k: u" v我打多左......><~- ]7 X- O& f; m
9 U0 _3 U: V" F+ ~
唔 = 口口9
; n# V7 Y. b1 e% f5 `7 M
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 04:10 PM:
! T5 n& l( P$ q; Q+ R8 F- X5 i  d8 |4 a9 Z6 y$ h2 ]
痴筋就有份....../ q& H: d9 B2 T# ?5 ~% @& u& l

+ ~$ O( T, ~1 |5 Z! _5 R
7 @  b: c! E* }9 W$ l5 |! A5 J" F  z: _$ ^
直情係痴筋妄想啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:14 PM:# O* u3 v. E" b- G' H/ `6 o

- J4 L; I- n* _0 A我打多左......><~
* U  d# s: t# J3 J* Y' u$ I9 ?5 J' Q+ a/ q# `1 L" ]2 m
唔 = 口口9
% f8 z% _. @2 b
* b/ t+ n7 U+ Y$ Z8 u; Dyou bad bad
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:18 PM:+ j# }+ {# O  f5 p, c) d
4 Q( W" s7 f! Q
. ?1 y) Y9 d, w
直情係痴筋妄想
3 t9 {; F5 _. b9 @3 [' K  v
又有新patient?
好激呀.... # h! A' _) n% X8 h, ?  Q: e
http://www.pbase.com/image/28809080
Originally posted by johnwu at 2005-9-2 04:20 PM:
" @: c# H2 t& g4 n) D: v% `3 Q
3 j) p0 ~. D: o9 a' U又有新patient?
6 v  b8 A* }" \( T8 k
; m( k2 c% Y1 M; E
有勞院長
) b& S& w; M5 a4 ]不過呢個 patient 有特殊癖好.... 小心小心
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。