<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:36 AM:. Q4 R7 S+ R* E# N# z2 f
) ?- v3 @/ Y" {7 j- P
你重有冇開icq 嫁 ? 我個icq 無左lu~~~ 唔記得左個passward
8 ]8 \: g& o5 F# x好耐無啦~你想"私人傾"﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:35 AM:! u8 ]; _! D5 k# m# k) A

3 X3 S1 e3 n  [0 B係﹖幾時講過﹖
( @3 g) D& _* U: f每次你都是叫我問左~~~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:37 AM:  u3 c. D+ j/ d+ i/ M5 W
! t, z5 y( N% v% z7 b
好耐無啦~你想"私人傾"﹖
. q4 j) ]' A6 [9 C0 H
如果你重有用既,咪為你而開返個lor, 佢地個個都有msn
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:36 AM:- ]; r- X" ]9 h% ~' h$ r
0 B, o8 q* j- H4 x3 k
你重有冇開icq 嫁 ? 我個icq 無左lu~~~ 唔記得左個passward
( k5 _# d4 p# M6 d1 F& ]我始終好icq多個msn
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:39 AM:  _6 j: H5 Z- e- K; p0 n

0 k: q/ m( r  y: h/ o5 }( ~如果你重有用既,咪為你而開返個lor, 佢地個個都有msn
( @. d$ s% r+ C- z: R
好一招以退為進~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:39 AM:
3 g! X) `& ^6 Q: h; W" e
2 f9 n2 G! g, H; W9 ^3 k9 P- \每次你都是叫我問左~~~
  b8 Q! k5 \+ `7 x左無俾你﹖
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:40 AM:7 Q6 |, [8 `! D* Z
6 q. I" R$ ^& T. o: ?$ h
好一招以退為進~~~
% i& c4 y9 D, Q2 ?
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:39 AM:
6 |6 y2 y' E9 U3 [" O
7 l5 L" G! q( X% E* ]( P" y. g( U如果你重有用既,咪為你而開返個lor, 佢地個個都有msn
6 _2 Y- A, N. Y. @
唔洗啦
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:39 AM:, A- m9 H2 e; {: }

1 i3 n5 m0 D+ q. l+ V* f! n$ U- T& q如果你重有用既,咪為你而開返個lor, 佢地個個都有msn
" {+ V, T5 m( W) K0 |  b甘我呢???
: ?+ W6 I' Q! \' h- R8 `4 ~* L5 ^
* I; g: a4 _, J9 m" W2 L/ h我用緊~~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:40 AM:% s- \# n- f2 S1 d! N

/ o9 {; L, h8 w4 u; D& s4 e! w- e左無俾你﹖
& n; t. n4 _0 p+ w( g% M4 j無喎~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。