<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-9-17 01:32 PM:+ [- z8 o; Z5 m& [( j* n
強少回歸
5 }- K" H' n1 i9 J! tyes
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
溫完朱><"
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-17 07:16 PM:
7 H9 e7 a9 l; W溫完朱><"
2 Z3 C* p2 Q$ \+ C' g我連功課都未做
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-17 07:17 PM:2 W: H$ f" i/ G+ d3 q( L8 r0 l
; i7 l9 k- g$ ?- {
我連功課都未做
1 z/ a9 D* w8 ~: utue先返學
5 ]+ q  i* R( ]2 Y. m我都未做la
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-17 07:23 PM:: Z8 j8 b9 q9 ]; c3 F/ u6 f% L
. B( Q  s9 l) _  c
tue先返學% [. n- o1 J: O1 q5 O8 ]+ o! X
我都未做la
& h# [& V9 ]: S係呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-17 07:39 PM:. a& G" r  E. I% L% T4 X+ L; U
6 h. }; x1 J0 T# F0 ]
係呀
0 x5 x; t* r; t/ n
今晚有咩do?
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-17 07:54 PM:% Y7 Y& [9 R7 G+ \. X# x

% |, g" ~$ O1 {* A" \6 l今晚有咩do?
$ y; x* ?6 U0 {) H富咸 時間 22:00 韋斯咸
, G1 o4 u9 j& X' G& J7 U5 }新特蘭 時間 22:00 西布朗 " }8 q# _2 p: y# a' L/ C3 B# g
樸次茅夫 時間 22:00 伯明翰 ! N4 n/ v3 K% l6 q8 N- p/ ?) F
查爾頓 時間 22:00 車路士
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-17 08:01 PM:. i$ n! z: M  g3 @7 b' V
  C1 ]1 r1 v7 u4 }+ V- _  ^
富咸 時間 22:00 韋斯咸
. f, {# D7 @5 J. V* H# D& B新特蘭 時間 22:00 西布朗
0 V6 m, R+ a, T* f! E" X' Y樸次茅夫 時間 22:00 伯明翰 $ Y; \  _4 Y- p
查爾頓 時間 22:00 車路士
, {6 b3 _, d; [# ?5 Q+ Y4 t1 o今晚上1st:comic+溫書# X3 a  A: m. e( x; r- n2 |& D2 Z, F
2st:睇波
6 [3 g* Q( n% P# |1 F5 @$ o4 c3 d) U5 z0 s" {( G/ R
沒場波好睇-.-
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-17 08:02 PM:5 k9 p0 z' a9 w& g" A) S* V7 T
' S9 X7 }  {7 U; |% K
今晚上1st:comic+溫書9 I$ V+ l9 z/ g: v, s8 H1 z9 y
2st:睇波$ d; j- b. o, @7 n, T/ a

9 h/ t; A5 {5 c; Q. z# J* _沒場波好睇-.-
4 X9 X0 y, F+ ~! @睇查爾頓點炒車路士囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-17 11:46 PM:. w6 A+ Z$ B+ ~& `$ A/ A# r! g

. x2 N( T) T: G睇查爾頓點炒車路士囉
/ X3 b! m' ^6 ]
查爾頓 0 : 2 車路士
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。