<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 05:51 PM:3 x$ I2 v* R$ j
! d+ y/ l/ m! p* A% R
呢排讀書OK嘛?
: H! D; Q6 j) S. b, x好差
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-22 17:52:: X' I" T. q3 K/ {3 x
/ e3 S. X; F6 Y0 _+ W; h3 G
好差
$ n" x5 s0 q- s點解呢?可否講講
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:03 PM:
, m0 F% x- F  R8 l+ s8 q
" ?+ _. `: j3 E, t" ]點解呢?可否講講
1 a/ w4 P5 ]# J0 r) h
又冇測驗,又冇考試,所以冇溫書
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-22 18:05:4 P  q7 z3 a* j( ^

( w. _$ q6 E2 k* Q, r又冇測驗,又冇考試,所以冇溫書
) ~7 K2 o& L. a* a6 l( }
試下自修囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:07 PM:$ G# y& `& k8 r7 b! w
$ y0 b( c' t: |' O+ Q7 i
試下自修囉
, r4 Z3 g) r1 F0 C/ s& W% O2 N) L
得閒先
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:07 PM:& c+ ]% O7 z% m5 b
( a# n! t% ^" x% ]/ c
試下自修囉
  ?2 E* _- U2 m# ~e排對住本書就釣魚-.-7 [# F% D3 I9 Y' X: d9 N) j
& U" o1 D; I3 l6 a
放假直程溫唔到..............
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-22 06:13 PM:
6 V* X7 h+ S4 v; e2 l: _$ N, q9 O
! a% K7 j6 @4 t+ S5 ne排對住本書就釣魚-.-2 G3 q2 i/ k8 {
) s4 j# y) W, h8 p: z" `9 @
放假直程溫唔到..............
$ u6 e! o6 X2 \' ]咁慘
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-22 18:13:; l, C7 v9 V( n: j' X+ a
3 |9 l% v6 _, g" Z  `
e排對住本書就釣魚-.-5 w5 H, o1 @$ n+ l9 v- U

4 ?& W) B+ c+ h3 x放假直程溫唔到..............
9 h- j# w6 z& s9 n% u  K
玩創哂個心喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:17 PM:. Y0 c$ @* ]: i- c6 U
1 x$ ]6 |' _5 \! c3 b3 R! I
玩創哂個心喇
8 H% N' E. r- f9 j8 D: I9 }6 x9 p
我諗係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
D人走哂呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。