<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-22 09:27 PM:
, ^- X4 `8 h+ K' R
' T  O5 ]0 T) R+ G; v, f8 \hi~~really
( u( w* M$ A, k! J4 zhihi~~~~雀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-22 21:26:0 r* k% x$ J! F; R( ]# Y$ S5 o

, E& O/ c' _# J6 E仲好cute tim
* T# i. E  B; l) N
神乎其技
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 09:29 PM:, ~, x0 @0 |/ U+ K% Z8 r6 A' }; b
& @+ u: S; l, u% ]
呢排好鬼死多野做呀,仲成日都有人約嘛:cool:
) m+ j" @2 R* q* Q1 l% t$ H我都晚晚有野做
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-22 22:06:. F5 a# R+ ~3 C1 u3 `1 ?% Z+ |
4 u. _+ t( A3 E. B4 s7 Z
我都晚晚有野做
7 i2 F( t8 b4 z
做d咩先
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 10:34 PM:9 [: r3 X. \" a
' [) s7 y. ]0 |2 G
做d咩先
) v; I* @' s1 ?$ e' ^打下機囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-22 22:40:
1 Z# u' H3 O: Q' G
: Z& z! Q- Y2 D: t( @打下機囉
: Y  C$ w: B2 e打咩機先,同who一齊打呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 10:46 PM:
& A* S/ l( {$ `8 `' c# Q, h- t. M/ m( U& F
打咩機先,同who一齊打呀?
) K" K& V3 u0 C+ j0 E0 W) ]唔話比你知 u bad bad
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-22 10:52 PM:
3 o% C& K$ `  l8 V  L& ?7 G% m$ B% W# ^  z! u) x  r
唔話比你知 u bad bad
. h( O) t; Y% i8 N& ]4 V+ B& D
thx各大大!
Originally posted by william303 at 2005-9-22 10:55 PM:
4 P( n" n8 k) m( D9 q' f0 ^$ D$ _  X' @1 Q
thx各大大!
- b) H" q- K+ x1 z& k" X
thx咩啊
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 10:46 PM:
8 M; @; l6 e+ H# I: Z4 _8 Q1 T/ L' K8 x
打咩機先,同who一齊打呀?
7 [9 \2 T) T4 k, t4 r6 Y* i同小X打X機
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。